SANTA CLARA, Calif., Nov. 08, 2023 — Agora, Inc. (NASDAQ: API), sebuah pelopor dan pemimpin dalam teknologi real-time engagement, akan mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku ketiga berakhir pada 30 September 2023 selepas penutupan pasaran Amerika Syarikat pada 21 November 2023. Agora, Inc. akan menganjurkan sebuah persidangan panggilan untuk membincangkan keputusan kewangan pada pukul 5 petang Waktu Pasifik / 8 malam Waktu Timur pada hari yang sama. Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Keputusan Kewangan Agora, Inc. Suku Ketiga 2023

Panggilan akan tersedia di https://edge.media-server.com/mmc/p/t37c98mk

Pelabur yang ingin mendengar panggilan harus log masuk sekurang-kurangnya 15 minit sebelum siaran. Peserta boleh mendaftar untuk panggilan dengan pautan di bawah.

https://register.vevent.com/register/BIc7379ddba33a4f2db9fc47f6ddfc764f

Sila lawati laman web hubungan pelabur Agora, Inc. di https://investor.agora.io pada 21 November 2023 untuk melihat pengeluaran kewangan dan slaid-slaid mengiringinya sebelum persidangan panggilan.

Tentang Agora, Inc.

Agora, Inc. adalah syarikat pegangan dua perniagaan bebas, Agora dan Shengwang.

Beribu pejabat di Santa Clara, California, Agora adalah sebuah pelopor dan pemimpin global dalam Platform-as-a-Service (PaaS) Real-Time Engagement, menyediakan pembangun dengan antaramuka pemrograman aplikasi (API) yang mudah, fleksibel dan berkuasa untuk memasukkan keupayaan suara langsung, video, pengalaman langsung interaktif, papan putih dan kecerdasan buatan ke dalam aplikasi mereka.

Beribu pejabat di Shanghai, China, Shengwang adalah sebuah pelopor dan pembekal PaaS Real-Time Engagement yang terkemuka di pasaran China.

Untuk maklumat lanjut mengenai Agora, sila lawati: www.agora.io
Untuk maklumat lanjut mengenai Shengwang, sila lawati: www.shengwang.cn

HUBUNGAN PELABUR:
investor@agora.io

HUBUNGAN MEDIA: 
press@agora.io