SAN MATEO, Calif. dan SINGAPURA, 7 Sept. 2023 – ASLAN Pharmaceuticals (Nasdaq: ASLN), sebuah syarikat biofarmaseutikal klinikal peringkat klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi dan membangunkan rawatan inovatif untuk mengubah kehidupan pesakit, hari ini mengumumkan bahawa pihak pengurusan akan memberi taklimat syarikat secara langsung di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright, yang akan diadakan secara maya dan bersemuka di Lotte New York Palace Hotel di Bandar Raya New York, dari 11 hingga 13 September 2023. Pengurusan ASLAN juga akan tersedia untuk mesyuarat satu lawan satu dengan pelabur sepanjang persidangan. Sila hubungi wakil anda di H.C. Wainright untuk menjadualkan mesyuarat.
Maklumat Pembentangan Syarikat
Format: Pembentangan Langsung dengan pautan webcast
Pembentang: Carl Firth, Ketua Pegawai Eksekutif
Tarikh: Isnin, 11 September 2023
Masa: 10:30 pagi ET
Ulang tayang pembentangan boleh diakses terus di pautan ini dan akan dipaparkan di bahagian Hubungan Pelabur laman web ASLAN di laman web dan boleh didapati selama 90 hari.
Mengenai ASLAN Pharmaceuticals
ASLAN Pharmaceuticals (Nasdaq: ASLN) adalah syarikat biofarmaseutikal klinikal peringkat klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi dan membangunkan rawatan inovatif untuk mengubah kehidupan pesakit. ASLAN sedang membangunkan eblasakimab, antibodi potensi kelas pertama yang menyasarkan reseptor IL-13 dalam dermatitis atopik sederhana hingga teruk (AD) dengan potensi untuk memperbaiki biologik semasa yang digunakan untuk merawat penyakit alergi, dan baru-baru ini melaporkan data topline positif dari kajian Fasa 2b dos berjulat dalam dermatitis atopik sederhana hingga teruk. ASLAN juga membangunkan farudodstat, perencat oral kuat enzim dihydroorotate dehydrogenase (DHODH) sebagai rawatan potensi kelas pertama untuk alopesia areata (AA) dalam percubaan bukti konsep Fasa 2a dengan bacaan interim dijangka pada 1Q 2024. ASLAN mempunyai pasukan di San Mateo, California, dan di Singapura. Untuk maklumat tambahan, sila layari laman web atau ikuti ASLAN di LinkedIn.
Media dan hubungan IR
Emma Thompson Spurwing Communications Tel: +65 6206 7350 E-mel: ASLAN@spurwingcomms.com Ashley R. Robinson LifeSci Advisors, LLC Tel: +1 (617) 430-7577 E-mel: arr@lifesciadvisors.com