CAMBRIDGE, Mass. dan ROSTOCK, Jerman dan BERLIN, 11 Sept. 2023 – Centogene N.V. (Nasdaq: CNTG), rakan kongsi sains hayat penting untuk jawapan berasaskan data dalam penyakit jarang dan neurodegeneratif, hari ini mengumumkan bahawa Ketua Pegawai Eksekutif CENTOGENE Kim Stratton akan membentangkan dalam trek maya di Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright yang akan diadakan pada 11-13 September 2023, dan menjemput pelabur untuk menyertai melalui mesyuarat satu lawan satu maya dengan Cik Stratton dan Ketua Pegawai Kewangan CENTOGENE Miguel Coego Rios.

Sila lihat butiran di bawah:

Persidangan Pelaburan Global Tahunan ke-25 H.C. Wainwright

Tarikh: 11-13 Sept
Lokasi: Maya
Format: Pembentangan Syarikat dan Mesyuarat Satu Lawan Satu
Siaran Web Pembentangan*: https://link.centogene.com/centogene-hc-wainwright

*Ulang tayang akan tersedia selama 90 hari selepas pembentangan.

Sila hubungi wakil anda di H.C. Wainwright untuk menjadualkan mesyuarat satu lawan satu maya dengan CENTOGENE semasa persidangan. Untuk maklumat mengenai Persidangan Pelaburan Global H.C. Wainwright, sila rujuk laman web acara (https://hcwevents.com/annualconference/).

Mengenai CENTOGENE

Misi CENTOGENE adalah untuk menyediakan jawapan yang mengubah kehidupan berasaskan data kepada pesakit, doktor, dan syarikat farmasi untuk penyakit jarang dan neurodegeneratif. Kami mengintegrasikan teknologi multiomik dengan CENTOGENE Biodatabank – menyediakan analisis berdimensi untuk memandu generasi seterusnya presisi perubatan. Pendekatan unik kami membolehkan diagnosis pantas dan boleh dipercayai untuk pesakit, menyokong pemahaman doktor yang lebih tepat tentang keadaan penyakit, dan mempercepatkan serta mengurangkan risiko penemuan ubat sasaran farmasi, pembangunan, dan pengkomersialan.

Sejak penubuhan kami pada tahun 2006, CENTOGENE telah menawarkan diagnosis pantas dan boleh dipercayai – membina rangkaian kira-kira 30,000 doktor aktif. Makmal rujukan multiomik ISO, CAP, dan CLIA kami di Jerman memanfaatkan set data Phenomic, Genomic, Transcriptomic, Epigenomic, Proteomic, dan Metabolomic. Data ini ditangkap dalam CENTOGENE Biodatabank kami, dengan lebih 800,000 pesakit diwakili dari lebih 120 negara yang sangat pelbagai, dengan lebih 70% daripada mereka bukan keturunan Eropah. Setakat ini, CENTOGENE Biodatabank telah menyumbang kepada menjana wawasan baharu untuk lebih daripada 285 penerbitan semakan rakan sebaya.

Dengan menterjemahkan data dan kepakaran kami ke dalam wawasan ketara, kami telah menyokong lebih 50 kerjasama dengan rakan kongsi pharma. Bersama-sama, kami mempercepatkan dan mengurangkan risiko penemuan ubat, pembangunan, dan pengkomersialan dalam penyaringan sasaran dan ubat, pembangunan klinikal, akses pasaran dan pengembangan, serta menawarkan Lesen Biodata CENTOGENE dan Laporan Wawasan untuk membolehkan dunia yang sembuh daripada semua penyakit jarang dan neurodegeneratif.

Untuk menerokai lebih lanjut mengenai produk, saluran paip, dan tujuan berorientasikan pesakit kami, lawati www.centogene.com dan ikuti kami di LinkedIn.

Kenyataan Prospektif

Siaran akhbar ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam erti kata undang-undang sekuriti Persekutuan AS. Kenyataan yang terkandung di sini yang tidak jelas sejarahnya secara asas adalah prospektif, dan perkataan “menjangka,” “percaya,” “terus,” “anggar,” “bermaksud,” “projek,” “direka untuk,” “berpotensi,” “ramal,” “objektif” dan ungkapan masa depan atau kata kerja bersyarat seperti “akan,” “boleh,” “sepatutnya,” “boleh,” “mungkin,” dan “boleh,” atau negatifnya secara umumnya dimaksudkan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Risiko dan ketidakpastian sedemikian boleh menyebabkan keputusan, prestasi atau pencapaian CENTOGENE sebenar berbeza secara material daripada apa-apa keputusan, prestasi atau pencapaian masa depan yang dinyatakan atau tersirat oleh kenyataan prospektif tersebut. Risiko dan ketidakpastian tersebut termasuk, antara lain, keadaan ekonomi dan geopolitik negatif dan ketidakstabilan dan ketidaktentuan dalam pasaran kewangan di seluruh dunia, perubahan yang mungkin berlaku dalam perundangan semasa dan cadangan, peraturan dan dasar kerajaan, tekanan daripada persaingan dan pengkonsolidasian yang semakin meningkat dalam industri kami, perbelanjaan dan ketidakpastian kelulusan kawal selia, termasuk daripada U.S. Food and Drug Administration, kebergantungan kami kepada pihak ketiga dan rakan kongsi kerjasama, termasuk keupayaan kami untuk menguruskan pertumbuhan, melaksanakan strategi perniagaan kami dan memasuki hubungan pelanggan baru, kebergantungan kami kepada industri penyakit jarang, keupayaan kami untuk menguruskan pengembangan antarabangsa, kebergantungan kami kepada kakitangan utama, kebergantungan kami kepada perlindungan harta intelek, turun naik operasi kami disebabkan kesan kadar pertukaran, keupayaan kami untuk menyelaraskan penggunaan tunai, pematuhan berterusan kami dengan syarat yang dikaitkan dengan instrumen kewangan, keperluan kami untuk pembiayaan tambahan, dan keupayaan kami untuk terus sebagai perniagaan yang berterusan, atau faktor-faktor lain. Untuk maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian yang boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza daripada yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini, serta risiko yang berkaitan dengan perniagaan CENTOGENE secara umum, sila rujuk faktor risiko CENTOGENE yang dinyatakan dalam Borang 20-F CENTOGENE yang difailkan pada 16 Mei 2023, dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (the “SEC”) dan penyataan seterusnya dengan SEC. Sebarang kenyataan prospektif yang terkandung dalam siaran akhbar ini hanya merujuk pada tarikh siaran akhbar ini, dan CENTOGENE secara khusus menafikan sebarang kewajipan untuk mengemas kini sebarang kenyataan prospektif, sama ada akibat maklumat baharu, peristiwa masa depan, atau sebaliknya.

HUBUNGI

CENTOGENE

Melissa Hall
Komunikasi Korporat
Press@centogene.com

Lennart Streibel
Hubungan Pelabur
IR@centogene.com