GUANGZHOU, China, Nov. 08, 2023 — EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH) (“EHang” atau “Syarikat”) ialah syarikat teknologi platform mobiliti udara bandar (“UAM”) paling terkemuka di dunia, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku ketiga berakhir 30 September 2023 pada hari Rabu, 22 November 2023, sebelum pembukaan pasaran AS.

Pasukan pengurusan EHang akan menganjurkan sesi persidangan pendapatan pada pukul 8:00 pagi pada hari Rabu, 22 November 2023, Waktu Timur AS (9:00 malam pada hari Rabu, 22 November 2023, Waktu Beijing/Hong Kong).

Untuk menyertai persidangan panggilan melalui telefon, peserta mesti menggunakan pautan berikut untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian. Selepas mendaftar, setiap peserta akan menerima arahan emel untuk mengakses persidangan panggilan, termasuk maklumat sambungan dan nombor PIN yang membolehkan akses ke persidangan panggilan.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:
https://register.vevent.com/register/BIa55748e1f2f14620aa4cc19b6fc33d8e

Webcast langsung dan arkib persidangan panggilan akan tersedia di laman Web Hubungan Pelabur Syarikat di http://ir.ehang.com/.

Mengenai EHang
EHang (Nasdaq: EH) ialah syarikat teknologi platform mobiliti udara bandar (“UAM”) paling terkemuka di dunia. Misi kami adalah untuk membolehkan mobiliti udara selamat, autonomi dan mesra alam yang boleh diakses oleh semua orang. EHang menyediakan pelanggan dalam pelbagai industri dengan sistem dan penyelesaian kenderaan udara tanpa pemandu (“UAV”): mobiliti udara (termasuk pengangkutan penumpang dan logistik), pengurusan bandar pintar, dan penyelesaian media udara. EHang telah memperoleh sertifikat jenis pertama di dunia untuk eVTOL tanpa pemandu daripada Pentadbiran Penerbangan Awam China pada tahun 2023. Sebagai perintis teknologi dan penyelesaian komersial UAV terkini dalam industri mobiliti udara bandar global, EHang terus menjelajahi sempadan langit untuk menjadikan teknologi penerbangan memberi manfaat kepada kehidupan kita di bandar pintar. Untuk maklumat lanjut, sila lawati www.ehang.com.

Kenyataan Selamat
Kenyataan ini mengandungi pernyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” menurut “perlindungan selamat” bagi Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “meramalkan”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “anggaran” dan pernyataan serupa. Pernyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan pengurusan, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada jangkaan kami mengenai permintaan dan penerimaan pasaran bagi produk dan penyelesaian kami serta komersialisasi perkhidmatan UAM, hubungan kami dengan rakan kongsi strategik, dan litigasi semasa dan potensi litigasi yang melibatkan kami.

Hubungan Media: pr@ehang.com
Hubungan Pelabur: ir@ehang.com