Oclean sedang mendefinisikan masa depan perawatan mulut yang revolusioner dengan sikat gigi pintar dan alat penggerus air liur tercanggih di pasaran

AUSTIN, Texas, 7 November 2023 — Oclean, jenama yang mendefinisikan semula perawatan mulut dengan melaksanakan teknologi terkini ke dalam sikat gigi dan produk perawatan gigi lain, hari ini mengumumkan pelancarannya ke Amerika Syarikat.

Oclean telah melayani pengguna di seluruh Eropah dan Asia selama hampir 10 tahun. Kini, pengguna di Amerika Syarikat boleh menikmati produk perawatan gigi paling maju dari segi teknologi di pasaran.

Oclean mempunyai lebih daripada 400 paten sikat gigi yang digunakan untuk menyediakan tahap teknologi digital yang belum pernah dicapai sebelum ini ke dalam produknya, termasuk sikat gigi elektrik, alat penggerus air dan pembersih UVC. Teknologi WhisperClean 2.0 Oclean menjadikan produknya sebagai sikat gigi elektrik paling senyap dengan pengalaman sikatan yang selesa. Semua ini bertujuan untuk gigi dan gusi yang lebih sihat, yang boleh memberi kesan langsung kepada kesihatan jantung.

Mengikuti gene siri X, Oclean X Pro Digital menggunakan skrin sentuh interaktif yang terbina di dalam sikat gigi untuk memberi maklum balas serta-merta mengenai seberapa baik pengguna menyikat gigi. Ia akan memberi markah sikatan – nombor antara 0 hingga 100 – dan menunjukkan kawasan mulut yang disikat dengan baik dan kawasan yang memerlukan lebih perhatian. Oclean X Pro Digital merupakan sikat gigi pertama dalam industri yang membantu pengguna membangunkan amalan pembersihan gigi yang cekap dengan algoritmanya sendiri, yang menyediakan pelan sikatan tambahan sekiranya markah kurang daripada 90 selepas menyikat. Teknologi Oclean memberi pengguna keupayaan untuk menyikat dengan teliti supaya masalah mulut seperti berdarah, bau mulut dan kaviti dapat dielakkan.

Pengguna juga boleh menyambung ke aplikasi Oclean Care+ untuk menjejak sejarah sikatan dan memberi laporan analisis yang menyeluruh. Selain mod Sunrise Soothing dan Sunset Clearout, terdapat 19 pelan sikatan praset untuk menetapkan moda Exclusive. Selain itu, pengguna boleh mencipta mod sikatan peribadi dengan menetapkan tempoh, mod dan ketegasan.

Motor Maglev berpaten Oclean dengan 42,000 RPM dalam X Pro Digital jauh lebih kuat berbanding motor dalam sikat gigi pintar pesaing, memberi lebih kestabilan dan kenyamanan kepada pengguna. Ia juga memberi dua kali ganda kuasa pembersihan berbanding motor sonik biasa. Dengan hayat bateri sehingga 30 hari dan masa cas cepat hanya tiga jam, X Pro Digital dijual pada harga separuh daripada sikat gigi pintar terkemuka di pasaran.

“Kami membangunkan teknologi ini kerana memahami permintaan untuk produk moden yang memudahkan penjagaan kesihatan mulut yang cemerlang,” kata Suring Liu, CEO Oclean. “Kami optimis pengguna Amerika akan menghargai teknologi kami yang sangat maju ini yang boleh membawa senyuman yang lebih cerah dan gigi yang lebih bersih.”

Produk Oclean boleh didapati di www.oclean.com dan Amazon.

Maklumat media di sini.

Tentang Oclean:
Oclean ialah syarikat teknologi yang khusus membangunkan peralatan perawatan mulut berteknologi tinggi dan mudah digunakan. Sikat gigi elektrik, alat penggerus air dan produk lain mereka direka dengan memikirkan pengguna dengan tidak sahaja membenarkan mereka mendapat pembersihan berkualiti setiap kali menggunakan produk tetapi juga dengan memberitahu mereka seberapa baik mereka membersihkan gigi dan bagaimana mereka boleh meningkatkan. Didorong oleh hasrat untuk mendefinisikan semula perawatan mulut, Oclean memberi tumpuan yang kuat kepada pelaksanaan teknologi yang menjadikan peranti mereka setara dan mudah digunakan.

Hubungan Media:
Patrick Lloyd
Uproar PR untuk Oclean
plloyd@uproarpr.com

Foto yang menyertai pengumuman ini boleh didapati di:
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/edbe0d5f-9155-4b80-bd95-5762982c8d83
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/4fe36505-9da9-4b00-b485-792a6e24faf7