SAN DIEGO dan SUZHOU, China dan SHANGHAI, China, Nov. 01, 2023 — Gracell Biotechnologies Inc. (“Gracell” atau “Syarikat”, NASDAQ: GRCL), sebuah syarikat biofarmaceuitkal klinikal global yang komited untuk membangunkan terapi sel inovatif dan sangat berkesan untuk rawatan kanser dan penyakit autoimun, hari ini mengumumkan bahawa pasukan pengurusan akan menyertai empat persidangan pelabur akan datang pada bulan November.

Stifel 2023 Healthcare Conference
Perbualan Api: Selasa, 14 November pada 1:15 petang ET
Perjumpaan satu lawan satu: 14 November, 2023
Penceramah: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: New York

Jefferies London Healthcare Conference
Perbualan Api: Rabu, 15 November pada 11:30 pagi GMT / 6:30 pagi ET
Perjumpaan satu lawan satu: 15 November dan 16 November, 2023
Penceramah: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: London

Piper Sandler 35th Annual Healthcare Conference
Penyampaian: Selasa, 28 November pada 12:00 tengah hari
Perjumpaan satu lawan satu: 28 November, 2023
Penceramah: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: New York

6th Annual Evercore ISI HealthCONx Conference
Penyampaian: Rabu, 29 November pada 9:35 pagi ET
Perjumpaan satu lawan satu: 29 November dan 30 November, 2023
Penceramah: Dr. Kevin Xie, Ketua Pegawai Kewangan
Lokasi: Miami

Webcast yang tersedia untuk penyampaian akan dimuat naik di bahagian Berita dan Acara laman web Syarikat. Ulang tayang webcast akan tersedia selama 90 hari selepas acara. Untuk maklumat lanjut, sila lawati ir.gracellbio.com.

Tentang Gracell
Gracell Biotechnologies Inc. (“Gracell”) ialah sebuah syarikat biofarmaceuitkal klinikal global yang komited untuk mencari dan membangunkan terapi sel pembaharuan untuk rawatan kanser dan penyakit autoimun. Dengan menggunakan platform teknologi FasTCAR dan TruUCAR inovatifnya serta modul teknologi SMART CARTTM, Gracell sedang membangunkan portfolio produk calon autologus dan alogeneik kaya yang berpotensi untuk mengatasi cabaran utama industri konvensional terapi CAR-T, termasuk masa pembuatan yang panjang, kualiti sel yang kurang memuaskan, kos terapi yang tinggi, dan ketiadaan terapi CAR-T berkesan untuk tumor pepejal dan penyakit autoimun. Calon utama BCMA/CD19 dual-targeting FasTCAR-T GC012F kini sedang dinilai dalam kajian klinikal untuk rawatan mieloma berganda, B-NHL dan lupus eritematosus sistemik (SLE). Untuk maklumat lanjut mengenai Gracell, sila lawati www.gracellbio.com. Ikuti @GracellBio di LinkedIn.

HUBUNGI: Hubungan Media
Marvin Tang
marvin.tang@gracellbio.com

Hubungan Pelabur
Gracie Tong 
gracie.tong@gracellbio.com