SINGAPURA dan SHANGHAI, China, 10 Nov. 2023 — H World Group Limited (NASDAQ: HTHT dan HKEX: 1179) (“H World”, “kami” atau “kami”) pemain kunci dalam industri hotel global, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menetapkan untuk mengeluarkan laporan kewangan suku tahun ketiga 2023 pada Jumaat, 24 November 2023 (waktu Hong Kong), selepas waktu perdagangan Bursa Saham Hong Kong dan sebelum pembukaan pasaran AS.

Pengurusan H World akan menganjurkan sebuah persidangan panggilan pada pukul 8 malam (Masa Timur AS) pada Ahad, 26 November 2023 (atau 9 pagi (waktu Hong Kong) pada Isnin, 27 November 2023) mengikuti pengumuman tersebut.

Untuk menyertai melalui telefon, semua peserta mesti mendaftar terlebih dahulu persidangan panggilan ini menggunakan pautan Pendaftaran Peserta di https://s1.c-conf.com/diamondpass/10034960-g8sm4f.html. Selepas pendaftaran, setiap peserta akan menerima butiran untuk persidangan panggilan, termasuk nombor talian, kod laluan persidangan dan PIN akses unik.

Webcast langsung persidangan boleh diakses di https://edge.media-server.com/mmc/p/w6g95b85 atau laman web Syarikat di https://ir.hworld.com/news-and-events/events-calendar.

Rakam kesan persidangan akan tersedia selama dua belas bulan dari tarikh persidangan di laman web Syarikat, https://ir.hworld.com/news-and-events/events-calendar.

Mengenai H World Group Limited
Bermula di China, H World Group Limited merupakan pemain kunci dalam industri hotel global. Setakat 30 September 2023, H World mengendalikan 9,157 hotel dengan 885,756 bilik di 18 buah negara. Jenama-jenama H World termasuk Hi Inn, Elan Hotel, HanTing Hotel, JI Hotel, Starway Hotel, Orange Hotel, Crystal Orange Hotel, Manxin Hotel, Madison Hotel, Joya Hotel, Blossom House, Ni Hao Hotel, CitiGO Hotel, Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX, Jaz in the City, IntercityHotel, Zleep Hotels, Steigenberger Icon dan Song Hotels. Selain itu, H World juga mempunyai hak sebagai master francais untuk Mercure, Ibis dan Ibis Styles, dan hak pembangunan bersama untuk Grand Mercure dan Novotel, di kawasan pan-China.

Perniagaan H World merangkumi model sewa dan milik, manachise dan francais. Di bawah model sewa dan milik, H World mengendalikan hotel secara langsung yang terletak di hartanah yang disewa atau dimiliki. Di bawah model manachise, H World menguruskan hotel-hotel manachise melalui pengurus hotel tapak yang dilantik oleh H World, dan H World mengutip fi daripada francais. Di bawah model francais, H World memberikan latihan, tempahan dan sokongan kepada hotel-hotel francais, dan mengutip fi daripada francais tetapi tidak melantik pengurus hotel tapak. H World mengaplikasikan piawaian dan platform yang konsisten di semua hotelnya. Setakat 30 September 2023, H World mengendalikan 12 peratus bilik hotelnya di bawah model sewa dan milik, dan 88 peratus di bawah model manachise dan francais.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web H World: https://ir.hworld.com.

Kenyataan Selamat Harapan Di Bawah Akta Pemulihan Sekuriti Persendirian AS 1995: Maklumat dalam kenyataan ini mengandungi pernyataan prospektif yang melibatkan risiko dan ketidakpastian. Faktor dan risiko sedemikian termasuk strategi pertumbuhan yang dijangka kami; keputusan operasi dan kewangan masa depan kami; keadaan ekonomi; persekitaran peraturan; keupayaan kami menarik dan memelihara pelanggan serta memanfaatkan jenama kami; trend dan persaingan dalam industri penginapan; pertumbuhan permintaan yang dijangka untuk penginapan; dan faktor serta risiko lain yang terperinci dalam penyataan kami dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Sebarang pernyataan yang tidak merupakan pernyataan fakta sejarah boleh dianggap sebagai pernyataan prospektif, yang boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “mungkin”, “hendaklah”, “akan”, “dijangka”, “dirancang”, “berhasrat”, “anggaran”, “berpotensi”, “ramalan”, “projek” atau “terus”, negatif istilah tersebut atau istilah berbanding lain.

H World tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula sebarang pernyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, melainkan diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Maklumat Hubungan Pelabur
Tel: +86 (21) 6195 9561
E-mel: ir@hworld.com
https://ir.hworld.com