JEONJU-SI, Republik Korea, 7 November 2023 — HEALTH&BEAUTY telah melancarkan H&B Multi Vitamin Filter Shower Head set (多功能維他命過濾式花灑頭) berkualiti tinggi di Hong Kong. Set ini terdiri daripada Multi Vitamin Filter Shower Head, yang merupakan item yang memastikan akses air paip yang lebih bersih dan selamat.

Disahkan oleh pelbagai institusi termasuk Persatuan Atopy Sedunia, produk ini menjamin penyingkiran bahan-bahan berbahaya dalam air paip dengan cara yang mesra alam. Oleh itu, ia sangat disarankan kepada mereka yang berminat dengan kebersihan dan bimbang tentang air yang tercemar menyebabkan masalah kulit dan kerosakan rambut.

Kepala ini mengandungi filter biodegradable mesra alam pertama di dunia yang disahkan oleh organisasi yang disahihkan. Tiga lapisan filter ini diketahui dapat menyingkirkan sehingga 99.9% bahan-bahan toksik seperti klorin sisa, karatan, logam berat, kotoran lanjut, atau mikroplastik.

Yang membezakan H&B Multi Vitamin Filter Shower Head daripada kepala pancur lain adalah kehadiran lapisan penapis cincin sekunder. Sebarang kotoran yang tinggal dalam air akan disaring dalam lapisan ini. Selepas itu, air akan melalui lapisan kapsul vitamin ketiga. Kapsul-kapsul ini memberikan hidrasi dan bekalan vitamin kepada kulit, menambah nutrien dan aroma kepada pancuran keseluruhan.

Terdiri daripada 294 lubang berbentuk hati di plat semburan, kepala pancur membolehkan kawalan tepat aliran air kepada pengguna. Dengan kawalan ini, pelanggan boleh menjimatkan air sendiri atau mencegah iritasi kulit dengan menukar aliran air kuat kepada semburan lembut. Selain itu, ia merupakan produk ringan yang hanya berat 179g, lebih ringan daripada telefon pintar biasa. Akhir sekali, kepala pancur ini memastikan penggunaan selamat untuk semua, terutamanya kanak-kanak.

*Set kepala pancur HNBLUV dan isian HEALTH&BEAUTY(H&B) boleh didapati di PNS Fusion Click & Collect, Taste, kedai Parknshop.

– Multi Vitamin Filter Shower Head Set (Putih, Hitam)

– 多功能維他命過濾式花灑頭 (白色, 黑色)

HUBUNGI: Health&Beauty
+82 070-4247-0131