SEOUL, KOREA, Nov. 07, 2023 — Hypetoon telah mengumumkan bahawa ia berjaya memperoleh pelaburan daripada syarikat pelaburan blockchain terkemuka di peringkat global, Ozaru Ventures. Ozaru Ventures ialah syarikat VC berpangkalan di Hong Kong yang bekerjasama rapat dengan beberapa pemain terkenal di pasaran kripto seperti Binance Labs, Hashed, Seedify, Magnus Capital, dan DaoMaker.

Ozaru ialah syarikat pemasaran, pengincubator dan pelaburan pelbagai bidang. Melalui pemasaran, ia telah membantu lebih 150+ projek memasuki pasaran melalui rangkaian luasnya yang melibatkan lebih 500 perkongsian dengan VC’s, KOL’s, Launchpads. Apa yang ditawarkan melepasi daripada pemasaran semata-mata; Ozaru memberdayakan projek Web3 untuk merealisasikan cita-cita, memupuk pertumbuhan melalui inovasi, dan membentuk masa depan Web3. Berkongsi kepercayaan terhadap projek yang menunjukkan janji dan komitmen yang kukuh, visi kami melepasi modal sahaja; ia merangkumi unsur visi pengasas, semangat dan ketekunan. Kami berada dalam misi untuk memberi inspirasi, mentransformasikan dan membantu visi anda berkembang menjadi kisah kejayaan.

Ozaru Ventures ialah syarikat VC di sebalik kejayaan beberapa projek kripto terkenal seperti Refinable, Avocado Dao, Genopets, dan Metagods. Hypetoon akan dapat memanfaatkan rangkaian sumber dan pengetahuan mendalam Ozaru tentang industri kripto dalam persiapan untuk pelancaran perkhidmatan webtoon dan alat webtoon berasaskan AI.

Hypetoon ialah platform webtoon terdesentralisasi yang dikendalikan oleh DAO pencipta dan peminat. Hypetoon membayangkan untuk memberdayakan pencipta kandungan individu melalui alat pengeluaran webtoon berasaskan AI dan memberikan kebebasan kreativiti semula kepada pencipta. Ia ialah satu-satunya platform webtoon yang memberi kuasa kepada peminat untuk mengurus dan mempengaruhi ekosistem kreatif keseluruhan. Ia akan memulakan perjalanannya di Indonesia kemudian merancang untuk mengembangkan ke wilayah lain di Asia Tenggara dan Afrika. Perkhidmatan webtoonnya akan membawa akses kepada kandungan webtoon kepada wilayah yang kurang tersedia di dunia. Walaupun pasaran pelaburan mengalami kemerosotan secara keseluruhan, Hypetoon berjaya memperoleh pelaburan daripada VC terkemuka untuk menggerakkan visinya ke hadapan.

Mengenai Ozaru

Ozaru ialah syarikat pemasaran, pengincubator dan pelaburan pelbagai bidang. Melalui pemasaran kami telah membantu lebih 150+ projek memasuki pasaran melalui rangkaian kami yang melibatkan lebih 500 perkongsian dengan VC’s, KOL’s, Launchpads. Apa yang kami tawarkan melepasi daripada pemasaran semata-mata; Ozaru memberdayakan projek Web3 untuk merealisasikan cita-cita, memupuk pertumbuhan melalui inovasi, dan membentuk masa depan Web3. Berkongsi kepercayaan terhadap projek yang menunjukkan janji dan komitmen yang kukuh, visi kami melepasi modal sahaja; ia merangkumi unsur visi anda, semangat dan ketekunan. Kami berada dalam misi untuk memberi inspirasi, mentransformasikan dan membantu visi anda berkembang menjadi kisah kejayaan.

X (Twitter): https://twitter.com/OzaruLTD

Laman web: https://www.ozaru.com/

Mengenai Hypetoon

Hypetoon ialah platform webtoon pelopor yang menghubungkan pencipta dan peminat melalui teknologi blockchain dan tadbir urus DAO. Jantung ekosistem dinamik Hypetoon, di mana pencipta dan peminat bersatu membentuk masa depan penceritaan.

Pautan Sosial

Discord: https://discord.com/invite/83yZ6CgeEj

Telegram: https://t.me/Hypetoon

X (Twitter): https://twitter.com/HypetoonDAO

Medium: https://hypetoon.medium.com/

Hubungan Media

Jenama: Hypetoon

Hubungi: Pasukan Media

E-mel: support@hypetoon.xyz

Laman web: https://www.hypetoon.xyz/

SUMBER: Hypetoon