SHANGHAI, China, Nov. 03, 2023 — Intchains Group Limited (Nasdaq: ICG) (“Intchains” atau “Syarikat”) penyedia penyelesaian bersepadu terdiri daripada cip pemprosesan komputer berprestasi tinggi ASIC dan perisian dan perkakasan tambahan untuk aplikasi blockchain, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit untuk suku ketiga 2023 selepas pasaran AS ditutup pada Khamis, 16 November 2023.

Syarikat akan menganjurkan persidangan panggilan pendapatan untuk membincangkan keputusan kewangannya pada pukul 8:00 petang Waktu Timur AS pada 16 November 2023 (9:00 pagi, Waktu Beijing pada 17 November 2023).

Butir-butir untuk persidangan panggilan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Intchains Group Limited Persidangan Panggilan Keputusan Suku Ketiga 2023
Tarikh: 16 November 2023
Masa: 8:00 petang Waktu Timur AS
Pautan Pendaftaran: https://register.vevent.com/register/BI47d10b28eff4422f9eba6f213dd90891

Semua peserta mesti menggunakan pautan yang disediakan di atas untuk melengkapkan proses pendaftaran dalam talian terlebih dahulu sebelum persidangan panggilan. Setelah mendaftar, setiap peserta akan menerima set nombor talian dan kod capaian peribadi, yang akan digunakan untuk menyertai persidangan panggilan.

Selain itu, siaran langsung dan arkib webcast persidangan panggilan juga akan tersedia di laman web Syarikat di https://intchains.com.

Tentang Intchains Group Limited

Intchains Group Limited ialah penyedia penyelesaian bersepadu terdiri daripada cip pemprosesan komputer berprestasi tinggi ASIC dan perisian dan perkakasan tambahan untuk aplikasi blockchain. Syarikat menggunakan model perniagaan fabless dan mengkhususkan diri dalam bahagian hadapan dan belakang reka bentuk IC, yang merupakan komponen utama rantaian pembangunan produk IC. Syarikat telah menubuhkan pengurusan rantaian bekalan yang kukuh dengan kilang terkemuka, yang membantu memastikan kualiti produk dan keluaran pengeluaran yang stabil. Produk Syarikat terdiri daripada cip pemprosesan komputer berprestasi tinggi ASIC yang mempunyai kuasa pemprosesan tinggi dan kecekapan kuasa yang unggul serta perisian dan perkakasan tambahan, yang mengambil kira keperluan berkembang industri blockchain. Syarikat telah membina platform teknologi eksklusifnya yang dinamakan “Platform Xihe”, yang membolehkan Syarikat membangunkan pelbagai cip ASIC dengan kecekapan dan skalabiliti tinggi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di: https://intchains.com.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

Intchains Group Limited

Hubungan Pelabur
E-mel: ir@intchains.com

Piacente Financial Communications

Di China:

Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel: intchains@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:

Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mel: intchains@tpg-ir.com