BEIJING, Nov. 02, 2023 — KANZHUN LIMITED (“BOSS Zhipin” atau “Syarikat”) (Nasdaq: BZ; HKEX: 2076), platform perekrutan dalam talian terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan terkumpul tidak diaudit bagi suku ketiga berakhir 30 September 2023, sebelum pembukaan pasaran AS pada Selasa, 14 November 2023.

Syarikat akan menganjurkan sesi persidangan panggilan pada Selasa, 14 November 2023 pada pukul 8:00 malam Waktu Beijing (7:00 pagi Waktu Timur AS) untuk membincangkan keputusan.

Peserta dikehendaki mendaftar terlebih dahulu bagi persidangan panggilan di:
https://s1.c-conf.com/diamondpass/10034873-xhke2s.html

Setelah mendaftar, peserta akan menerima emel yang mengandungi nombor talian peserta, kata laluan, dan PIN peribadi unik. Maklumat ini akan membolehkan anda mendapat akses segera kepada panggilan. Peserta boleh mendaftar pada bila-bila masa, termasuk sehingga dan selepas masa permulaan panggilan.

Webcast langsung dan arkib persidangan panggilan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.zhipin.com.

Tentang KANZHUN LIMITED

KANZHUN LIMITED mengendalikan platform perekrutan dalam talian terkemuka BOSS Zhipin di China. Syarikat ini menyambungkan pemohon kerja dan pengguna perniagaan secara cekap dan licin melalui aplikasi mudah alih yang sangat interaktif, produk transformasi yang menggalakkan komunikasi dua hala, memberi tumpuan kepada syor pintar, dan mencipta senario baharu dalam proses perekrutan dalam talian. Berkat dasar pengguna yang besar dan pelbagai, BOSS Zhipin telah membangunkan daya rangkaian kuat untuk menyampaikan kecekapan perekrutan yang lebih tinggi dan memacu perkembangan pesat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati https://ir.zhipin.com.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

KANZHUN LIMITED
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@kanzhun.com

Di China:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Helen Wu
Tel: +86-10-6508-0677
E-mel: kanzhun@tpg-ir.com

Di Amerika Syarikat:

PIACENTE FINANCIAL COMMUNICATIONS
Brandi Piacente
Telefon: +1-212-481-2050
E-mel: kanzhun@tpg-ir.com