(SeaPRwire) –   Oberwerth mengumumkan inovasi hebat dalam pelindung kamera!

Koblenz, Nov. 14, 2023 — Oberwerth mengumumkan inovasi hebat dalam pelindung kamera!

Leica Q3 & M11 Pelindung dengan AirTag yang boleh dimasukkan

  • Oberwerth mengumumkan pelancaran pasaran pelindung (Oberwerth TagCase®) yang pemiliknya boleh sentiasa mengesannya dengan menggunakan AirTag® yang tersembunyi.
  • Pencurian atau kehilangan mudah kamera mahal ini sekali gus telah dipatahkan
  • Pemasangan tersembunyi dan samar yang menjadikannya sukar bagi pencuri untuk mencuri pelindung.
  • Dari luar, pelindung tidak dapat dibezakan daripada pelindung biasa (Half Case)
  • TagCases® tersedia untuk pelbagai model kamera dalam pelbagai warna dan kulit terbaik

Oberwerth mengumumkan pelancaran TagCase® baru yang inovatif yang membolehkan jurugambar menyembunyikan Apple AirTag® di dalam dasar pelindung separuh.

TagCases® baru Oberwerth menandakan era baru pelindung kamera: Half Cases menjadi pintar – berkat saku dalaman yang inovatif, Apple AirTag® boleh dengan mudah dimasukkan ke dalam TagCase® dan disembunyikan di sana. Ia tidak lagi kelihatan dari luar atau kepada pihak ketiga, memberi peluang kepada jurugambar untuk dengan mudah mengesan kamera dan TagCase® melalui telefon pintar, bahkan jika berlaku pencurian.

Pemasangan “tidak kelihatan” AirTag® adalah sangat mudah. Selepas pemasangan mudah, AirTag® hilang secara tidak kelihatan sehingga pihak ketiga yang tidak terlibat tidak boleh dengan mudah menyedari dan mengeluarkannya. Dengan cara ini, kamera boleh dijumpai semula pada bila-bila masa melalui telefon pintar.

TagCases® dibuat secara kraftangan daripada kulit terbaik dan menawarkan akses kepada semua fungsi kamera berkat lubang di dasar pelindung dan pemotongan halus untuk pembukaan sisi.

Di dalam, kes dilapisi dengan velvet lembut, yang melindungi kamera anda seperti kulit pelindung dan menjamin supaya TagCase® Oberwerth boleh dipasang pada kamera tanpa mencacatkan ia. Tentu saja, anda juga boleh menggunakan tripod tanpa perlu menanggalkan TagCase®.

Mengenai Oberwerth:

Oberwerth ialah jenama yang telah ditubuhkan selama hampir 10 tahun dan bertujuan untuk menawarkan beg dan aksesori berkualiti tinggi yang mesra alam dan gaya remeh. Syarikat itu dengan penuh kasih sayang membuat semua produk menggunakan bahan terbaik yang tersedia sambil mematuhi piawaian alam sekitar tertinggi.

Gambar & Teks –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: B&F Oberwerth GmbH & Co. KG

Moritz Witzel
- Pemasaran & Jualan -

info@oberwerth.com