SINGAPURA dan NEW YORK, 5 September 2023 — ESGL Holdings Limited (NASDAQ: ESGL) (“ESGL” atau “Syarikat”), penyedia penyelesaian sisa mampan yang misinya adalah untuk mengitar semula sisa industri ke dalam produk mampan menggunakan teknologi inovatif dan tenaga boleh diperbaharui melalui entiti operasinya di Singapura, Environmental Solutions (Asia) Pte. Ltd. (“ESA”), mengumumkan bahawa pendaftaran kini dibuka untuk hari analis dan pelabur maya pada hari Rabu, 6 September 2023 pada pukul 10:00 pagi Waktu Siang Hari Timur.

Untuk mendaftar, sila pergi ke bahagian Acara laman web Hubungan Pelabur Syarikat.

Pengurusan akan membincangkan peluang pasaran untuk ekonomi mampan dan rawatan sisa karbon neutral di Asia Tenggara, peluang pertumbuhan jangka panjang dan strategi Syarikat, platform teknologi, kesan alam sekitar, keutamaan peruntukan modal, dan rancangan untuk memacu nilai pemegang saham jangka panjang.

Pembentang dari ESGL adalah:

Leng Chuang Quek, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif

Lawrence Law, Ketua Pegawai Pertumbuhan dan Kelestarian

Syarikat juga akan disertai oleh Dr. Andrei Veksha, Pengarah dan Pengasas Nanomatics Pte. Ltd., yang mempunyai usaha sama dengan ESGL untuk mengeluarkan karbon nano tiub bernilai tinggi dan hidrogen daripada sisa plastik.

Persembahan, termasuk sesi soal jawab, dijangka selesai pada pukul 11:30 pagi Waktu Siang Hari Timur. Rakaman webcast akan disediakan selepas acara.

Mengenai ESGL Holdings Limited

ESGL Holdings Limited (“ESGL”) adalah sebuah syarikat pegangan yang diperbadankan sebagai syarikat yang dikecualikan di bawah undang-undang Kepulauan Cayman. Di barisan hadapan memacu penyelesaian pengurusan sisa mampan, ESGL komited untuk merevolusikan transformasi sisa dengan penekanan pada teknologi inovatif dan komitmen untuk memelihara alam sekitar. ESGL menjalankan semua operasinya melalui entiti operasi yang diperbadankan di Singapura, Environmental Solutions (Asia) Pte. Ltd. (“ESA”). Untuk maklumat lanjut, termasuk pengemukaan syarikat dengan SEC, sila layari https://esgl.asia.

Hubungi Pelabur / Media:

Crocker Coulson
CEO, AUM Media, Inc.
(646) 652 7185
crocker.coulson@aummedia.org

Hubungi ESGL:

Lawrence Law
Ketua Pegawai Kelestarian dan Pertumbuhan
ESGL Holdings Limited
(65) 6653 2299
lawrence.law@env-solutions.com