Panggilan Kewangan Akan Dilaporkan Pada Rabu 22 November 2023 Pada Pukul 6:30 Pagi Waktu Timur

BEIJING, 8 November 2023 – Sunlands Technology Group (“Sunlands” atau “Syarikat”), pemimpin dalam pendidikan pascasiswazah dan profesional dalam talian di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku ketiga 2023 yang tidak diaudit pada Rabu, 22 November 2023, sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Pasukan pengurusan Sunlands akan menganjurkan sesi soal jawab pada pukul 6:30 pagi Waktu Timur Amerika Syarikat, (7:30 petang, Waktu Beijing/Hong Kong) pada 22 November 2023, mengikuti pengumuman keputusan suku tahunan.

Bagi peserta yang ingin menyertai sesi soal jawab, sila akses pautan di bawah untuk mendaftar sekurang-kurangnya 30 minit sebelum masa permulaan sesi yang dijadualkan. Setelah pendaftaran, peserta akan menerima butiran untuk sesi soal jawab, termasuk nombor talian, kod PIN peribadi dan e-mel dengan arahan terperinci untuk menyertai sesi soal jawab.

Pautan Pendaftaran:

https://register.vevent.com/register/BI97122ad169614f6893122f251ff760b0

Tambahan pula, siaran langsung dan arkib sesi soal jawab juga akan tersedia di bahagian Hubungan Pelabur Sunlands di https://ir.sunlands.com/.

Mengenai Sunlands

Sunlands Technology Group (NYSE: STG) (“Sunlands” atau “Syarikat”), dahulunya dikenali sebagai Sunlands Online Education Group, ialah pemimpin dalam pendidikan pascasiswazah dan profesional dalam talian di China. Dengan platform siaran langsung satu ke banyak, Sunlands menawarkan pelbagai kursus ijazah dan diploma pascasiswazah serta kursus profesional dan kandungan pendidikan dalam talian, termasuk pelbagai kursus minat, untuk membantu pelajar mempersiapkan peperiksaan kelayakan profesional dan memperoleh kemahiran profesional. Pelajar boleh mengakses perkhidmatan Syarikat sama ada melalui aplikasi PC atau mudah alih. Syarikat mempamerkan persekitaran pembelajaran interaktif yang peribadi melalui komuniti pembelajaran maya dan perpustakaan kandungan pendidikan yang luas dan boleh menyesuaikan diri dengan kebiasaan pembelajaran pelajarnya.

Untuk pertanyaan dan permintaan media, sila hubungi:

Sunlands Technology Group
Hubungan Pelabur
E-mel: sl-ir@sunlands.com

SUMBER: Sunlands Technology Group