(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 14 Nov. 2023 — UP Fintech Holding Limited (“UP Fintech” atau “Syarikat”) (NASDAQ: TIGR), sebuah syarikat broker dalam talian tumpuan kepada pelabur global, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku ketiga berakhir 30 September 2023, sebelum pembukaan pasaran AS pada 27 November 2023.

Pengurusan UP Fintech akan mengadakan sidang media keputusan kewangan pada pukul 8:00 pagi waktu Timur AS pada 27 November 2023, (9:00 malam pada 27 November 2023, waktu Singapura/Hong Kong).

Maklumat Sidang Media:

Semua peserta yang ingin menghadiri panggilan mesti mendaftar terlebih dahulu secara atas talian sebelum mereka menerima nombor talian. Pendaftaran mungkin memerlukan beberapa minit untuk diselesaikan.

Maklumat Pendaftaran:

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sidang media, menggunakan pautan:

Ia akan mengarahkan secara automatik ke halaman pendaftaran “UP Fintech Holding Limited Third Quarter 2023 Earnings Conference Call”, di mana butiran RSVP diperlukan.

Selepas mendaftar, semua peserta akan diberikan emel pengesahan dengan nombor talian peserta dan PIN peribadi untuk mengakses sidang media. Sila sertai 10 minit sebelum masa permulaan menggunakan maklumat capaian sidang media.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web sidang media akan tersedia di .

Mengenai UP Fintech Holding Limited

UP Fintech Holding Limited ialah syarikat broker dalam talian tumpuan kepada pelabur global. Platform perdagangan mudah alih dan dalam talian hak milik Syarikat membolehkan pelabur untuk berdagang dalam saham dan instrumen kewangan lain di pelbagai pertukaran di seluruh dunia. Syarikat menawarkan produk dan perkhidmatan inovatif serta pengalaman pengguna yang lebih unggul kepada pelanggan melalui strategi “mobile first”nya, yang membolehkannya untuk lebih menyediakan dan mengekalkan pelanggan semasa serta menarik pelanggan baru. Syarikat menawarkan pelanggan perkhidmatan broker dan tambahan nilai termasuk penempatan dan pelaksanaan perintah perdagangan, pembiayaan margin, langganan IPO, pengurusan ESOP, pendidikan pelabur, perbincangan masyarakat dan sokongan pelanggan. Infrastruktur dan teknologi hak milik Syarikat mampu menyokong perdagangan merentasi beberapa mata wang, beberapa pasaran, beberapa produk, beberapa tempat pelaksanaan dan beberapa rumah penebusan. Untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat, sila lawati: .

Hubungan Pelabur

UP Fintech Holding Limited
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )