SHENZHEN, China, Nov. 07, 2023 — Xunlei Limited (“Xunlei” atau “Syarikat”) (NASDAQ: XNET), pemain terkemuka dalam teknologi perkongsian komputer awan dan blockchain di China, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku ketiga berakhir 30 September 2023 pada 14 November 2023 sebelum pembukaan pasaran.

Siaran akhbar pendapatan akan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di http://ir.xunlei.com.

Persidangan Panggilan

Pengurusan Xunlei akan menganjurkan persidangan panggilan pada jam 8:00 pagi Waktu Timur, Amerika Syarikat pada 14 November 2023 (9:00 malam, Beijing/Hong Kong), untuk membincangkan keputusan suku tahunan Syarikat dan perkembangan perniagaan terkini.

Pendaftaran Pra-Persidangan Panggilan

Pendaftaran Peserta Dalam Talian: https://register.vevent.com/register/BIf336282a99354727be5466831c0cc71a

Sila daftar untuk menyertai persidangan menggunakan pautan di atas dan sertai 10 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Setelah didaftarkan, peserta akan menerima emel dengan maklumat PIN peribadi dan panggilan, dan peserta boleh memilih untuk mengakses sama ada melalui Panggilan Atau Panggil Saya. Peringatan ramah bahawa “Panggil Saya” tidak berfungsi untuk nombor China.

Syarikat juga akan menyiarkan siaran audio langsung persidangan panggilan secara dalam talian. Siaran langsung akan tersedia di http://ir.xunlei.com. Berikutan persidangan panggilan pendapatan, arkib persidangan akan tersedia di https://edge.media-server.com/mmc/p/2hahaqet

Mengenai Xunlei

Ditubuhkan pada 2003, Xunlei Limited (NASDAQ: XNET) ialah pemain terkemuka dalam teknologi perkongsian komputer awan dan blockchain. Xunlei menyediakan pelbagai produk dan perkhidmatan merentasi peningkatan kelajuan awan, blockchain, perkongsian komputer awan dan hiburan digital untuk menyediakan pengalaman internet yang cekap, pintar dan selamat.

Hubungan:
Xunlei Limited Hubungan Pelabur

E-mel: ir@xunlei.com
Tel: +86 755 6111 1571
Laman web: http://ir.xunlei.com