(SeaPRwire) –   Hong Kong, Jan. 30, 2024 — Abits Group Inc (NASDAQ: ABTS), sebuah syarikat yang terlibat dalam perniagaan penambangan kripto, telah mengeluarkan kemaskini operasinya untuk suku tahun berakhir 31 Disember 2023.

Seperti yang dilaporkan sebelumnya, Syarikat telah menyiapkan pusat penambangan di Duff, berhampiran bandar La Follette di negeri Tennessee pada bulan Oktober 2023. Pusat itu dilengkapi dengan 1180 unit penambang S19XP Hydro (20.8J) dan 400 unit penambang S19J Pro. Setakat 31 Disember 2023, kadar penambangan maksimum mencapai 298 PH/s.

Semasa suku keempat berakhir 31 Disember 2023, Syarikat menghasilkan 43.94 bitcoin, termasuk sumbangan kecil sebanyak 4.34 bitcoin dari kemudahan di Kazakhstan.

Pada masa ini, syarikat sedang membina generasi baru kontena penyejuk kering, yang dijangka akan siap pada suku pertama 2024. Berdasarkan anggaran awal syarikat, setelah projek itu siap, kadar hash pada masa itu boleh mencapai sehingga 340 PH/s.

About Abits Group Inc

Abits Group Inc ialah sebuah pengendali Pusat Data Digital berpangkalan di Amerika Syarikat dengan operasi penambangan bitcoin sendiri. Untuk maklumat lanjut, sila lawati Email:

Safe Harbor Statement

Pengisytiharan ini mengandungi kenyataan prospektif dalam lingkungan perlindungan selamat undang-undang Reformasi Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Semua kenyataan selain kenyataan sejarah dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta anggaran masa depan dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “dijangka,” “menganggarkan,” “berniat,” “menganggar,” “berpotensi,” “berterusan,” “kemungkinannya” atau ungkapan serupa lain. Syarikat tidak akan mengemas kini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau perubahan dalam jangkaan kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.