(SeaPRwire) –   Hong Kong, 9 Julai 2024 —  ialah projek permainan daripada MetaSphere Technolgy Co.Limited, yang menggabungkan elemen metaverse dengan konsep Aset Dunia Nyata (RWA). Disokong bersama oleh El Salvador dan pay.cool, MetaCollabWin berfungsi sebagai produk asas dalam ekosistem Bandar Bitcoin El Salvador. Pemain secara aktif menyertai pembinaan Bandar Bitcoin El Salvador semasa permainan, memperoleh bukan sahaja NFT dan token tetapi juga peluang untuk memperoleh aset dunia nyata seperti tanah Salvadoran dan bon kerajaan digital. Dengan mengintegrasikan inisiatif Bandar Bitcoin El Salvador, MetaCollabWin menjembatani jurang antara aset maya dan dunia nyata, berpotensi membuka era baharu pengalaman permainan metaverse.

Baru-baru ini, media sosial rasmi projek itu mengumumkan pelan acara airdrop Peta Harta Karun: fasa pertama siri aktiviti Peta Harta Karun akan bermula pada 10 Julai 2024 (masa UTC), dan semua pengguna boleh menyertai secara percuma. Pengguna yang menyertai acara itu bukan sahaja akan menerima airdrop token, tetapi juga akan menerima NFT peta harta karun yang unik. NFT itu akan menjadi kelayakan utama untuk menyertai fasa seterusnya acara itu.

Masa acara: 10 Julai 2024 hingga 25 Julai 2024

Pautan acara:

Nama syarikat:MetaSphere Technolgy Co.Limited

Orang Hubungan: Everet

Emel untuk dokumen:dc(at)metahege.io

Alamat syarikat:UNIT 1603, 16TH FLOOR, THE L. PLAZA367-375 QUEEN’S ROAD CENTRAL,SHEUNG WAN, Hong Kong

Laman web:

Penafian: Ini bukan nasihat pelaburan. Sila lakukan penyelidikan anda sendiri apabila melabur dalam mana-mana projek.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.