(SeaPRwire) –   “Inovasi untuk Masa Depan”

TAIPEI, Taiwan, 4 Januari 2024 — ADATA Technology, jenama terkemuka dunia untuk modul ingatan dan ingatan kilat, mengumumkan penyertaannya dalam Pameran Pengguna Elektronik Pengguna 2024 dengan anak syarikat prestasi e-sukan berkelas tinggi XPG, penyimpanan terbenam kalis industri jenama ADATA Industrial, dan produk dan perkhidmatan telematik afiliasi ATrack Technology. Tahun ini, tema ADATA akan menjadi “Inovasi untuk Masa Depan” dengan kedai syarikat terletak di Titian # 2306, The Venetian, Las Vegas, Amerika Syarikat dari 9 Januari hingga 12 Januari.

ADATA akan mempersembahkan tiga kawasan pameran tema utama untuk menunjukkan komitmen untuk mempromosikan pelbagai jenis produk dan penyelesaian, termasuk “Kawasan Pameran Pakar Pemanasan dan Kelestarian” yang mempamerkan pembangunan terkemuka industri dalam penyejukan SSD Gen 5 padat dan pelbagai jenis penyimpanan hijau yang dihasilkan daripada bahan daur semula. “Kawasan Pameran Hidup Pintar” memperkenalkan produk dan penyelesaian kalis industri untuk AI dan pengkomputeran tepi. ADATA Industrial mencipta modul ingatan CXL (Sambungan Ekspres Komputasi) kelas terkemuka dan ATrack Technology menyediakan penyelesaian menyeluruh yang menggabungkan fungsi kedudukan dan imej. Akhirnya, selain memperkenalkan XPG DEFENDER WS XXL AI stesen kerja pintar, “Kawasan Pameran Gaming Ekstrem XPG” mempamerkan siri baru kerangka permainan, penyelesaian terma, pelbagai jenis bekalan kuasa, terkini generasi laptop permainan, dan produk periferal.

“Pameran Pakar Pemanasan dan Kelestarian” mempamerkan penyejukan SSD paling kuat berpaten industri dan penyelesaian hijau lestari ADATA menyediakan penyelesaian penyejukan terbaik untuk SSD kelajuan tinggi dan telah membina SSD paling sejuk di pasaran! Project NeonStorm Gen5 SSD adalah gabungan yang sempurna untuk saluran udara aloi aluminium berlapis ganda dan sistem penyejukan cecair dengan dua kipas. Sistem ini menurunkan suhu SSD lebih daripada 10% berbanding SSD Gen5 tanpa kipas, membolehkan prestasi bacaan/penulisan berterusan sehingga 14,000/12,000MB/s. Selain itu, SSD LEGEND 970 Gen5 menawarkan kecekapan penyebaran haba yang dipertingkat melalui sisik aloi aluminium diekstrusi, kristalisasi permukaan, dan kipas terbina dalam. SSD luaran SE920 USB4 menggunakan kotak boleh tarik balik, mikrokipas, dan teknologi penyebaran haba berpaten untuk mencapai kelajuan bacaan berterusan sehingga 3,800MB/s.

Sebagai gambaran semangat pengurusan lestari syarikat, ADATA akan melancarkan produk penyimpanan hijau, Project ECO Flip dan Project ECO Refresh drive kilat, pada tahun baru. Bungkusan produk menggunakan bahan daur semula dan pengeluarannya menghasilkan 85% kurang pelepasan karbon dioksida berbanding kaedah pengeluaran sebelumnya. Siri produk ini dijangka dibungkus menggunakan bahan disahkan FSC (Majlis Pengurusan Hutan). Siri ECO ADATA ramah alam sekitar di dalam dan luar dan bukti pelaksanaan falsafah ESG korporat ADATA.

“Pameran Hidup Pintar” memperkenalkan teknologi inovatif untuk pengguna dan profesional sambil memimpin trend AI
Berikutan pertumbuhan pesat AI dan hidup pintar, ADATA Technology telah melancarkan pelbagai jenis produk untuk melambangkan “hidup pintar” untuk pengguna dan profesional. Sebagai pemimpin industri kad ingatan, ADATA dianugerahkan Anugerah Pilihan Terbaik 2023 untuk kad ingatan SD 7.0 Expressnya. Ia juga melancarkan kad microSD Express SD 7.1 dan kad ingatan SD 8.0 Express yang boleh membaca/menulis pada 1,600/1,300MB/s. Kad ingatan ini menawarkan prestasi setanding dengan SSD dan memacu kehidupan pintar anda pada kelajuan penuh!

Penyelesaian storan yang cekap dan tahan lama telah menjadi trend penting dalam industri berkaitan AI. ADATA memimpin industri dengan melancarkan modul ingatan CXL untuk mengembangkan kapasiti ingatan pelayan sehingga 16TB dan meningkatkan had perkakasan untuk AI dan HPC. Ia juga mempamerkan R-DIMM (Registered DIMM) kalis industri pertama dengan kelajuan saat sehingga 6400MB/s, memasukkan ingatan kalis industri ke dalam lingkungan overclocking. Selain itu, ADATA Industrial melancarkan pelbagai produk storan BiCS5 3D(e)TLC dan SSD kelas enterprise berkadar DWPD tinggi, menunjukkan portfolio produk dan keupayaan R & D eksklusifnya serta memenuhi keperluan teknikal utama untuk aplikasi berkaitan AI vertikal, seraya menyediakan penyelesaian kelajuan tinggi, kapasiti besar dan latensi rendah untuk Pengkomputeran Tepi. Selain itu, untuk memenuhi keperluan pengkomputasian dan pemprosesan cekap pelayan dari segi data besar, ADATA juga melancarkan PCIe Gen5 SSD kelas perusahaan sangat berprestasi dalam bentuk faktor EDSFF E3.S/E1.S, menampilkan pengawal SM8366 MontitanTM dan menyokong mekanisme enkripsi TCG OPAL dan teknologi perlindungan kuasa mati untuk memastikan sambungan pelayan yang lancar semasa aliran data besar dan menyediakan mekanisme keselamatan yang kukuh dan stabil.

Afiliasi ADATA, ATrack Technology, mempamerkan penyelesaian menyeluruh yang menggabungkan kedudukan GPS dan pengimejan AI, serta barisan produk pelacakan aset dan pengguna yang mencipta nilai baharu untuk telematik dalam pengurusan aset dan keselamatan peribadi. ATrack AW500 dashcam AI pintar cemerlang menonjol sebagai kemuncak kecemerlangan, mengintegrasikan perkakasan dan keupayaan AI terkini untuk memberikan amaran tingkah laku kasar dan bantuan pemanduan. Ini tidak sahaja meningkatkan keselamatan tetapi juga meningkatkan ketelusan dan kecekapan untuk armada perkhidmatan. Peranti ATrack, dengan kuasa pengkomputan tepi yang kukuh, meluaskan aplikasinya ke domain perindustrian, meliputi Sistem Bantuan Pemandu Lanjutan (ADAS) dan Sistem Pemantauan Pemandu (DMS).

ATrack mengintegrasikan kedudukan satelit tepat, komunikasi wayarles LTE, dan teknologi penjimatan tenaga proprietary cekap untuk menghasilkan penyelesaian pelacakan aset yang sesuai untuk penghantaran maklumat berterusan jangka panjang dan berfrekuensi tinggi. Selain pelacak aset kompak AS300 yang dipamerkan di CES, ATrack juga menawarkan penyelesaian pelacakan aset seperti AS500 tahan air dan baterai tahan lama, dan AS700 berkuasa solar, yang sempurna untuk logistik rantaian sejuk dan pelacakan kontena.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.