4 1 AerCap Acquires Five General Electric GE90 Engines from Sanad

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, Nov. 14, 2023 — AerCap Holdings N.V. (“AerCap” atau “Syarikat”) (NYSE: AER) hari ini mengumumkan pengambilalihan lima enjin General Electric GE90-115B dari Sanad, pemimpin global dalam kejuruteraan penerbangan dan penyelesaian pembiayaan yang sepenuhnya dimiliki oleh Mubadala Investment Company PJSC (Mubadala) pemilik tunggal Abu Dhabi.

“Kami sangat gembira bekerjasama dengan Sanad dalam urusniaga ini,” kata Tom Slattery, Naib Presiden AerCap Engines. “Penambahan enjin-enjin GE-90 ini ke portfolio kami akan membolehkan kami menyokong permintaan yang kuat dalam aktiviti pembiayaan yang kami lihat daripada pelanggan kami. Kami mengucapkan terima kasih kepada pasukan Sanad atas kerjasama mereka dan kami menantikan kerjasama masa depan antara kedua-dua syarikat kami.”

“Urusniaga ini selari dengan strategi pengurusan portfolio dan pengalokasian modal kami,” kata Kashish Kohli, Ketua Pegawai Kewangan Kumpulan Sanad, dan Naib Presiden Bahagian Pembiayaan Sanad. “Urusniaga berjaya ini tidak sahaja mengukuhkan hubungan kami dengan AerCap tetapi juga menggambarkan sinergi antara organisasi kami. Kami menantikan membina momentum ini dan menelusuri lebih banyak laluan kerjasama dengan AerCap.”

Mengenai AerCap
AerCap ialah pemimpin global dalam pembiayaan penerbangan dengan salah satu buku pesanan yang paling menarik dalam industri. AerCap memberikan perkhidmatan penyelesaian fleet yang menyeluruh kepada kira-kira 300 pelanggan di seluruh dunia. AerCap disenaraikan di Bursa Saham New York (AER) dan berpangkalan di Dublin dengan pejabat di Shannon, Miami, Singapura, Memphis, Amsterdam, Shanghai, Dubai, Seattle, Toulouse dan lokasi lain di seluruh dunia.

Mengenai Sanad
Kumpulan Sanad (Sanad) ialah pemimpin global dalam kejuruteraan penerbangan dan penyelesaian pembiayaan berpangkalan di Abu Dhabi dan sepenuhnya dimiliki oleh Mubadala Investment Company PJSC. Dengan pengalaman operasi lebih 35 tahun, Sanad menyokong pemimpin dalam penerbangan komersial dengan perkhidmatan penyelenggaraan, pembaikan dan pemulihan (MRO) kelas dunia dan penyelesaian pembiayaan. Lawati kami di . Ikuti kami di Instagram, Facebook dan LinkedIn @TheSanadGroup

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan berita ini mengandungi beberapa kenyataan, anggaran dan ramalan mengenai prestasi dan peristiwa masa depan. Kenyataan, anggaran dan ramalan ini adalah “kenyataan pandangan ke depan”. Dalam beberapa kes, kenyataan pandangan ke depan boleh dikenal pasti dengan penggunaan terminologi pandangan ke depan seperti “mungkin,” “mungkin,” “seharusnya,” “dijangka,” “dirancang,” “bertujuan,” “anggaran,” “menjangkakan,” “percaya,” “ramalan,” “potensi” atau “terus” atau negatifnya atau variasinya atau terminologi serupa. Semua kenyataan selain kenyataan fakta yang dimasukkan dalam kenyataan berita ini adalah kenyataan pandangan ke depan dan berdasarkan pelbagai asumsi asas dan jangkaan dan terdedah kepada risiko, ketidakpastian dan anggapan yang diketahui dan tidak diketahui, dan mungkin termasuk ramalan prestasi kewangan kami berdasarkan strategi pertumbuhan dan trend yang dijangka dalam perniagaan kami. Kenyataan ini hanyalah ramalan berdasarkan jangkaan dan projeksi semasa kami tentang peristiwa masa depan. Terdapat faktor penting, termasuk impak dan tindak balas berkaitan dengan Konflik Ukraine, wabak Covid-19, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian kami berbeza secara material daripada keputusan, tahap aktiviti, prestasi atau pencapaian yang dinyatakan atau tersirat dalam kenyataan pandangan ke depan. Oleh itu, kami tidak dapat menjamin bahawa kenyataan pandangan ke depan yang dimasukkan dalam kenyataan berita ini akan terbukti tepat atau betul. Memandangkan risiko, ketidakpastian dan anggapan ini, prestasi atau peristiwa masa depan yang digambarkan dalam kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan berita ini mungkin tidak berlaku. Oleh itu, anda tidak harus bergantung kepada kenyataan pandangan ke depan sebagai ramalan keputusan sebenar dan kami tidak menanggung tanggungjawab untuk ketepatan atau kelengkapan mana-mana kenyataan pandangan ke depan ini. Kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa, kami tidak akan mengemas kini mana-mana kenyataan pandangan ke depan, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya.

Untuk maklumat lanjut mengenai AerCap dan untuk ditambah ke senarai pengedaran emel kami, sila lawati dan ikuti kami di Twitter .

AerCap Holdings N.V. (PRNewsfoto/AerCap Holdings N.V.)

SUMBER AerCap Holdings N.V.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)