(SeaPRwire) –   KUALA LUMPUR, MALAYSIA, 11 Mac 2024 — Anak syarikat BFLabs iaitu CovenantLabs permainan RPG ‘Covenant Child’ mengumumkan perkongsian dengan pengumpul NFT ‘Dew’ untuk mengadakan kolaborasi pembuatan cetakan percuma pada 15 bulan ini.

Kolaborasi ini akan menawarkan bekalan terhad, setiap satu akan tersedia selama satu jam. Jika pengguna layak untuk mana-mana daripada tiga kategori pembuatan cetakan percuma, pengguna akan mendapat peluang untuk menang. Senarai putih, FCFS, dan jumlah yang tinggal kecuali dua kategori terdahulu akan tersedia untuk pengguna, dan akan ada tiga masa iaitu pada 15 Mac jam 11:00, 12:00, dan 13:00 (UTC) untuk pembuatan cetakan percuma. Setiap slot masa akan mempunyai keperluan kelayakan yang berbeza, jadi pastikan semak perbincangan rasmi Covenant Child di Discord untuk maklumat kolaborasi dan masa yang lebih terperinci.

Melalui kolaborasi ini, Covenant Child menyediakan peluang pembuatan cetakan percuma untuk menjadikan NFT lebih mudah diakses kepada pengguna yang mungkin menghadapi halangan untuk memasuki dan menetapkan landasan untuk perdagangan NFT yang aktif. Pengguna akan dapat mengalami lebih banyak kandungan pelbagai menerusi kemaskini berterusan Covenant Child dan penambahan watak baru, dan mereka juga akan dapat menggunakan pasaran untuk mendapat manfaat daripada keuntungan permainan P2E (Main untuk Dapat).

Ujian terbuka ‘Covenant Child’, yang bermula pada Disember lepas, kini memasuki bulan keempat, dan pasukan sedang bekerja pada kandungan dan watak baru untuk mendekatkan permainan lebih rapat dengan pengguna dalam persiapan untuk Pembukaan Besar.

Butiran lanjut boleh didapati melalui Discord rasmi Covenant Child dan X(Tweeter).

Pautan Sosial

Medium:

Twitter:

Discord:

Telegram:

Facebook:

YouTube:

Hubungan Media

Jenama: Covenant Labs CO., LTD.

Hubungi: Pengelola Pasukan

E-mel: support@covenantlabs.io

Laman web:

SUMBER: Covenant Labs CO., LTD.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.