(SeaPRwire) –   SAN MATEO, California dan SINGAPURA, 27 Mac 2024 — ASLAN Pharmaceutical (Nasdaq: ASLN), syarikat biofarma seutama klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi untuk membangunkan rawatan inovatif untuk mengubah kehidupan pesakit, hari ini mengumumkan bahawa pengurusan akan memberi persembahan syarikat secara maya di Persidangan Maya H.C. Wainwright Autoimmune dan Penyakit Radang: Penyakit Kulit, Keadaan dan Gangguan Tahunan Kedua, yang akan diadakan secara maya pada Khamis, 28 Mac 2024. Pengurusan ASLAN juga akan tersedia untuk mesyuarat seorang ke seorang dengan pelabur pada hari persidangan.

Maklumat Persembahan Syarikat

Format: Persembahan maya

Penceramah: Carl Firth, CEO, ASLAN Pharmaceuticals

Tarikh: Khamis, 28 Mac 2024

Masa: 8:00 pagi EDT

Pelabur institusi dan peserta industri dijemput untuk mendaftar untuk mendengar persembahan melalui . Salinan persembahan akan dimuat naik ke bahagian Hubungan Pelabur laman web ASLAN selepas acara.

Mengenai Persidangan H.C. Wainwright Autoimmune dan Penyakit Radang Maya:

Persidangan Maya H.C. Wainwright Autoimmune dan Penyakit Radang Tahunan Kedua: Penyakit Kulit, Keadaan dan Gangguan menampilkan pertemuan pelabur seorang ke seorang sepanjang hari dan persembahan syarikat oleh pengurusan syarikat awam dan swasta yang mempunyai terapi yang diluluskan atau novel dalam pembangunan untuk rawatan pelbagai penyakit kulit. Selain itu, H.C. Wainwright akan menganjurkan panggilan KOL untuk membincangkan data baharu dan muncul yang dikemukakan di Persidangan AAD (8-12 Mac) dan perbincangan mendalam mengenai terapi yang diluluskan dan lebih maju dalam pembangunan untuk pelbagai penyakit kulit.

Mengenai ASLAN Pharmaceuticals
ASLAN Pharmaceuticals (Nasdaq: ASLN) adalah syarikat biofarma seutama klinikal yang memberi tumpuan kepada imunologi untuk membangunkan rawatan inovatif untuk mengubah kehidupan pesakit. ASLAN sedang membangunkan eblasakimab, antibodi potensi pertama dalam kelas yang menarget receptor IL-13 dalam dermatitis atopik sederhana hingga teruk (AD) dengan potensi untuk meningkatkan biologik yang sedia ada yang digunakan untuk merawat penyakit alahan, dan telah melaporkan data atas garis panduan Fasa 2b dos berjulat dalam pesakit AD sederhana hingga teruk. ASLAN juga sedang membangunkan farudodstat, penghalang oral berkuasa enzim dihidroorotat dehidrogenase (DHODH) sebagai rawatan pertama dalam kelas yang berpotensi untuk kebotakan areata (AA) dalam ujian konsep bukti Fasa 2a dengan pembacaan antara dijangka pada pertengahan 2024. ASLAN mempunyai pasukan di San Mateo, California, dan di Singapura. Untuk maklumat tambahan sila lawati atau ikuti ASLAN di .

Maklumat Media dan IR

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Emma Thompson
Spurwing Communications
Tel: +65 6206 7350
Email:
Ashley R. Robinson
LifeSci Advisors, LLC
Tel: +1 (617) 430-7577
Email: