(SeaPRwire) –   BEIJING, 15 Mac 2024 — ATA Creativity Global (“ACG” atau “Syarikat”, Nasdaq: AACG), sebuah syarikat perkhidmatan pendidikan antarabangsa yang memfokuskan untuk menyediakan pengalaman pembelajaran berkualiti yang menggalakkan dan meningkatkan kreativiti pelajar, hari ini mengumumkan bahawa mereka akan mengeluarkan keputusan kewangan untuk suku keempat dan tahun yang berakhir pada 31 Disember 2023, selepas penutupan pasaran saham pada hari Selasa, 26 Mac 2024. Syarikat akan membincangkan keputusan tersebut dalam satu panggilan persidangan pada jam 9 malam Waktu Timur pada hari yang sama.

Nombor Dial Masuk Peserta
A.S. & Kanada (Percuma Tol): +1 (877) 407-9122
Antarabangsa (Tol): +1 (201) 493-6747
   
  Akses Tempatan
China: (400) 120 2840
Hong Kong: (800) 965561

Webcast
Panggilan itu juga akan disediakan melalui webcast dalam talian. Pelabur boleh mengakses webcast langsung di pautan berikut: .

Syarikat juga akan menyediakan persembahan slaid yang disertakan di bahagian hubungan pelabur di laman webnya () sebelum permulaan panggilan persidangan. Bagi mereka yang tidak dapat mendengar webcast secara langsung, ulangan akan disediakan di laman web sejurus selepas tamat panggilan.

Sesi soal jawab akan diadakan selepas ucapan pembukaan pengurusan. Jika individu lebih suka menghantar e-mel soalan yang ingin ditanya semasa sesi ini, sila hubungi kenalan pelabur yang disenaraikan di bawah dan nyatakan sama ada ingin mendedahkan identiti anda semasa sesi soal jawab.

Tentang ATA Creativity Global
ATA Creativity Global merupakan sebuah syarikat perkhidmatan pendidikan antarabangsa yang fokus kepada penyediaan pengalaman pembelajaran berkualiti yang memupuk dan meningkatkan kreativiti pelajar. ATA Creativity Global menawarkan pelbagai perkhidmatan pendidikan yang utamanya terdiri daripada latihan portfolio, perkhidmatan pembelajaran berasaskan penyelidikan, kaunseling pembelajaran di luar negara dan perkhidmatan pendidikan lain melalui rangkaian pusat latihannya. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web ACG di .

Untuk maklumat lanjut tentang syarikat kami, sila hubungi individu berikut:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Di Syarikat Hubungan Pelabur
ATA Creativity Global The Equity Group Inc.
Ruobai Sima, Ketua Pegawai Kewangan  Carolyne Y. Sohn, Naib Presiden
+86 10 6518 1133 x5518 408-538-4577
   
  Alice Zhang, Bersekutu
  212-836-9610