(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 14 Mac 2024 — Atour Lifestyle Holdings Limited (“Atour” atau “Syarikat”) (NASDAQ: ATAT), sebuah syarikat perhotelan dan gaya hidup yang terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa syarikat akan melaporkan keputusan kewangannya yang belum diaudit bagi suku keempat dan tahun penuh 2023 pada hari Khamis, 28 Mac 2024, sebelum pasaran A.S. dibuka.

Syarikat akan menganjurkan satu panggilan persidangan pada jam 7:00 pagi Waktu Timur A.S. pada hari Khamis, 28 Mac 2024 (atau 7:00 malam Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Satu siaran web secara langsung panggilan persidangan akan disediakan di laman web hubungan pelabur Syarikat di dan siaran ulangan siaran web akan disediakan selepas sesi tersebut.

Bagi peserta yang ingin menyertai panggilan persidangan melalui telefon, sila pra-daftar menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Semasa mendaftar, setiap peserta akan menerima satu set nombor dail masuk peserta dan PIN peribadi untuk menyertai panggilan persidangan.

Butiran untuk panggilan persidangan adalah seperti berikut:

Tajuk Acara: Panggilan Persidangan Pendapatan Atour bagi Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023
Pautan Pra-pendaftaran:

Mengenai Atour Lifestyle Holdings Limited

Atour Lifestyle Holdings Limited (NASDAQ: ATAT) merupakan syarikat perhotelan dan gaya hidup yang terkemuka di China, dengan portfolio berbeza bagi jenama hotel gaya hidup. Atour merupakan rantaian hotel kelas pertengahan atasan yang terkemuka di China dan merupakan rantaian hotel Cina pertama yang membangunkan perniagaan runcit berasaskan senario. Atour komited untuk membawa inovasi ke dalam industri perhotelan China dan membina jenama gaya hidup baharu di sekeliling persembahan hotel.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Kenalan Hubungan Pelabur

Atour Lifestyle Holdings Limited
E-mel:

Piacente Financial Communications
E-mel:
Tel: +86-10-6508-0677

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.