(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Feb. 27, 2024 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 sebelum pembukaan pasaran AS pada Selasa, 12 Mac 2024.

Pengurusan Aurora Mobile akan menganjurkan sesi soal jawab keputusan kewangan pada Selasa, 12 Mac 2024 pada pukul 7:30 pagi Waktu Timur AS (7:30 petang, waktu Beijing pada hari yang sama).

Semua peserta mesti mendaftar terlebih dahulu untuk menyertai persidangan menggunakan pautan yang disediakan di bawah. Sila daftar masuk 15 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Maklumat capaian persidangan akan disediakan selepas pendaftaran.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Siaran langsung dan arkib web persidangan akan tersedia dalam bahagian Hubungan Pelabur laman web Aurora Mobile di .

Mengenai Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada 2011 merupakan penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi penyedia utama perkhidmatan mesej mudah alih dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pelanggan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian masa depan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat-syarikat mencapai jangkauan pelanggan lintas saluran dan interaksi, serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat-syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila layari

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Puan Xiaoyan Su
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.