(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, April 15, 2024 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat pada 12 April 2024. Laporan tahunan tersedia di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permohonan hendaklah dikemukakan ke .

Mengenai Aurora Mobile Limited

Ditubuhkan pada 2011, Aurora Mobile (NASDAQ: JG) adalah pembekal utama teknologi perkhidmatan pemasaran dan penglibatan pelanggan di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile telah memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan telah berkembang menjadi pembekal perkhidmatan mesej mudah alih terkemuka dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan pelanggan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian masa depan seperti Cloud Messaging dan Cloud Marketing untuk membantu syarikat-syarikat mencapai jangkauan pelanggan lintas saluran dan interaksi, serta teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu digitalisasi syarikat-syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaikan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengharapkan”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “mempercayai”, “yakin” dan kenyataan yang serupa. Di samping itu, Pandangan Perniagaan dan petikan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Aurora Mobile mengandungi kenyataan prospektif. Aurora Mobile juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam laporan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan-kenyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk tetapi tidak terhad kepada kenyataan mengenai keyakinan dan jangkaan Aurora Mobile, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: strategi Aurora Mobile; perkembangan perniagaan masa depan, keadaan kewangan dan keputusan operasi Aurora Mobile; keupayaan untuk menarik dan mengekalkan pelanggan; keupayaannya untuk membangunkan dan mempromosikan penyelesaian data secara berkesan, dan menembusi pasaran perkhidmatan pembangun yang sedia ada; keupayaannya untuk beralih ke model perniagaan SAAS berasaskan iklan baru; keupayaannya untuk mengekalkan atau meningkatkan brandnya; persaingan dengan pesaing kini atau masa depan; keupayaannya untuk terus mendapatkan akses data mudah alih pada masa hadapan; undang-undang dan peraturan berkaitan dengan privasi data dan perlindungan; dan kondisi ekonomi dan perniagaan secara umum di seluruh dunia dan di China serta anggapan yang mendasari atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam rilis akhbar ini dan dalam lampiran adalah pada tarikh rilis akhbar, dan Aurora Mobile tidak berkewajipan untuk mengemaskini maklumat tersebut, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Aurora Mobile Limited
E-mel: ir@jiguang.cn

Christensen

Di China
Puan Xiaoyan Su
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel: Xiaoyan.Su@christensencomms.com

Di AS
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.