Avia Wins Four 2023 NYX Game Awards: Season 2

(SeaPRwire) –   Pocket7Games, Blockolot, Solitaire Clash, dan 8 Ball Strike: Cash Pool Dilantik Sebagai Pemenang dalam Pertandingan Industri yang Berprestij

SAN MATEO, Calif., Nov. 16, 2023, pencipta aplikasi “Bingo Tour” yang memenangi anugerah dan platform pertandingan sosial Pocket7Games, hari ini mengumumkan bahawa ia adalah pemenang empat anugerah yang sangat dicari. Sebagai penghormatan kepada para pelopor, pembangun dan semua pihak yang terlibat dalam arena permainan raksasa, Anugerah Permainan NYX bekerjasama dengan Persatuan Anugerah Antarabangsa (IAA), mengiktiraf kecemerlangan tertinggi dan kesan mendalam yang dibawa kepada komuniti permainan yang sentiasa berkembang. Judul permainan Avia yang memenangi perak termasuk Pocket7Games dalam kategori “Permainan Mudah Alih – Santai”, Blockolot dan Solitaire Clash dalam kategori “Permainan Mudah Alih – Berbilang Pemain”, dan 8 Ball Strike: Cash Pool dalam kategori “Permainan Mudah Alih – Sukan”.

Avia logo (PRNewsfoto/AviaGames)

“Di Avia, kami percaya bahawa setiap orang mempunyai semangat kompetitif, dan matlamat kami adalah untuk melonggarkan kegembiraan persaingan dalam semua orang,” kata Vickie Chen, CEO dan pengasas, Avia. “Permainan mudah alih kami direka untuk pemain dari semua tahap kemahiran, dari pemain santai hingga peminat keras. Avia terhormat diiktiraf sebagai pemenang perak bukan sahaja untuk satu, tetapi empat Anugerah Permainan NYX: Musim 2 pertandingan. Pencapaian ini membuktikan komitmen kami untuk memberikan pengalaman permainan interaktif terbaik kepada pemain permainan mudah alih.”

Pertandingan Anugerah Permainan NYX: Musim 2 menyaksikan peningkatan besar sumbangan yang menarik, mengumpulkan lebih daripada 1,000 sumbangan dari lebih daripada 35 negara, dengan wakil merentasi Amerika Syarikat, United Kingdom, Perancis, Kanada, Brazil, China, Emiriah Arab Bersatu, Itali dan banyak lagi.

“Landskap permainan tidak hanya berkembang; ia merevolusikan cara kita berinteraksi dan bersambung,” kata Thomas Brandt, jurucakap, IAA. “Melalui Anugerah Permainan NYX, kami menghormati permainan bukan sekadar sebagai hiburan tetapi sebagai naratif monumental yang mencabar dan mendefinisikan semula persepsi kita. Kepada setiap pelopor yang mencipta epik digital ini, pengiktirafan ini membuktikan visi anda, dipertingkatkan lagi oleh panel hakim kami yang terhormat.”

Tentang Judul Permainan Pemenang Avia

  • Pocket7Games – Pocket7Games adalah platform permainan mudah alih serba lengkap yang menawarkan pelbagai jenis permainan berasaskan kemahiran untuk pengguna bersaing dan memenangi hadiah. Satu tempat untuk mengakses pelbagai jenis teka-teki, kad, sukan, dan permainan strategi, Pocket7Games membolehkan pengguna bersaing dengan orang lain pada tahap kemahiran yang sama melalui permainan 1 lawan 1, kejohanan, acara masuk percuma, pencabar, permainan berbilang pemain, dan mod pertandingan lain.
  • Blockolot – Satu gabungan unik antara teka-teki blok popular dan grid sudoku, Blockolot mencabar pemain untuk menyelesaikan gabungan teka-teki secara strategik dengan peluang untuk memenangi hadiah. Pada permulaan permainan, pemain menyeret blok untuk meletakkannya pada papan Sudoku. Pemain boleh mengisi baris, lajur atau kotak untuk membersihkan blok dari papan. Membersihkan beberapa baris, lajur atau kotak boleh memperoleh pemain kombo. Setiap permainan, pemain boleh mengumpul tenaga untuk mengaktifkan ‘Gandingan Kegilaan’ dan memenangi mata tambahan.
  • Solitaire Clash – Dengan pilihan untuk bermain percuma atau untuk hadiah, Solitaire Clash adalah permainan kad berbilang pemain yang menawarkan kejohanan solitaire berdasarkan tahap kemahiran. Susun semula 52 kad berdasarkan empat kesuitan dengan mengetuk untuk memindahkan kad dari stok ke tujuh-lajur tableau dengan matlamat menyusun semua empat kesuitan dalam susunan menaik. Bersaing menentang masa untuk memperoleh markah tertinggi dan mengatasi lawan untuk meraih hadiah pertandingan. Bermain dalam kejohanan dengan 5-10 pemain lain, tiga pemain teratas akan memenangi hadiah.
  • 8-Ball Strick: Cash Pool – 8 Ball Strike: Cash Pool ialah permainan bilyard berbilang pemain serentak di mana pemain boleh bersaing dalam perlawanan serentak, mempamerkan kemahiran bilyard terbaik mereka pada peranti mudah alih mereka pada bila-bila masa, di mana sahaja.1 Pemain boleh menunjukkan ketepatan sasaran tepat, kedudukan tepat dan pelbagai strategi tembakan sementara terus meningkatkan diri untuk memenangi hadiah yang besar.

Tentang Avia

Ditubuhkan pada tahun 2017 oleh Vickie Chen dan Ping Wang, Avia adalah destinasi utama untuk permainan kompetitif mudah alih santai dan adalah penerbit Pocket7Games, platform permainan serba lengkap, dan aplikasi individu lain termasuk Bingo Clash, Bingo Tour, dan Solitaire Clash. Cepat untuk bermain dan cepat untuk memenangi, permainan mudah alih Avia direka untuk pemain dari semua tahap kemahiran, dari pemain santai hingga peminat keras. Penawaran permainan Avia termasuk lebih 12 jenis permainan berasaskan kemahiran yang disambungkan kepada sistem akaun permainan serba lengkap, membolehkan pemain beralih dengan lancar antara teka-teki, tindakan, kad, matematik, dan permainan otak. Avia komited untuk menyediakan platform inklusif untuk melepaskan semangat kompetitif dalam semua orang, membolehkan mereka mengalami kegembiraan persaingan ketika bersaing, bersenang-senang dan memenangi. Setakat ini, Avia telah memberikan lebih daripada $1.4 bilion hadiah kepada pemainnya. Judul terpilih boleh didapati sebagai aplikasi individu untuk dimuat turun.

SUMBER AviaGames

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)