Barisan GameDimensions akan menampilkan Jin Kazama, King, dan eksklusif khas GameStop
IRVINE, Calif., 5 Sept. 2023 – Awal tahun ini, Bandai Namco Toys & Collectibles America (BNTCA) telah memperluaskan hubungan mereka dengan peminat permainan! Satu barisan figura baru, GameDimensions, dilancarkan dengan TEKKEN mengambil tempat utama. Sebagai salah satu francais permainan pertarungan yang paling laris dalam sejarah, peminat alam semesta ikonik ini telah dapat meneruskan kasih sayang mereka terhadap alam semesta ini dengan menambah para petarung ke rak mereka.

Gelombang 2 akan dilancarkan pada lewat 2023/awal 2024 dan membawa dua watak tambahan dari alam semesta TEKKEN – JIN KAZAMA dan KING dalam pakaian TEKKEN 8 mereka. Selain itu, peminat boleh menantikan KING tambahan menerima rawatan figura aksi tidak lama selepas itu. Setiap figura membolehkan pelbagai pose dan paparan tanpa had dengan sendi super artikulasi berasaskan permainan dan bahagian kesan. Setiap figura juga datang dengan aksesori unik supaya peminat boleh mencipta semula adegan ikonik dari francais permainan.

Pengenalan figura GameDimensions baru datang sejurus selepas pengumuman permainan video TEKKEN 8 yang akan datang. Untuk meraikan pelancaran yang bakal tiba, BNTCA telah bekerjasama dengan GameStop untuk peluang istimewa untuk membeli eksklusif GameDimensions TEKKEN – KING [Special ver.] dengan hiasan dipertingkatkan dan aksesori eksklusif.

“Francais TEKKEN telah menubuhkan peminat setia yang layak mendapat koleksi berkualiti tinggi,” kata Daisuke Zama, Naib Presiden Kanan, Jabatan Mainan Jenama. “Kami juga teruja untuk berpasangan dengan GameStop untuk meningkatkan pengalaman permainan setiap peminat dengan penambahan figura ini.”

Gelombang baru kini boleh dipesan terlebih dahulu pada pautan di bawah dengan harga $26.99.

Amazon.com: Game Dimensions

Tekken 8 with King Action Figure Bundle – PlayStation 5 | PlayStation 5 | GameStop

Bandai Tekken 8 King Game Dimensions 6.5-in Action Figure GameStop Exclusive | GameStop

TEKKEN8 & ©Bandai Namco Entertainment Inc.

Ciri-ciri GameDimensions TEKKEN:

Figura TEKKEN sangat terperinci untuk kelihatan tepat seperti watak kegemaran anda dari permainan
Setiap figura setinggi 6.5 inci dengan 20+ titik artikulasi yang membenarkan pose tanpa had.
Figura TEKKEN datang dengan aksesori tambahan, termasuk: 2 set tangan bertukar, 1 bahagian kesan serangan dan 1 helaian latar belakang
Setiap figura juga datang dengan plat berdiri ikon untuk paparan

Untuk maklumat lanjut, layari www.bandai.com

Perihal Bandai Namco Toys & Collectibles America Inc.

Bandai Namco Toys & Collectibles America Inc. wujud untuk berkongsi impian, keseronokan dan inspirasi dengan orang di seluruh dunia. Menyambungkan orang dan masyarakat dalam menikmati produk dan perkhidmatan yang unik dan menghiburkan, kami berusaha untuk mewujudkan masa depan yang lebih cerah untuk semua. Sebagai pemimpin dalam membangunkan mainan yang melibatkan, berkualiti yang menangkap imaginasi kanak-kanak dan peminat koleksi dengan segar, Bandai Namco Toys & Collectibles America Inc. adalah pengeluar dan pemegang lesen mainan induk beberapa jenama paling popular dalam mainan kanak-kanak, figura budaya pop dan hiburan interaktif pada hari ini. Keluarga jenama Bandai Namco Toys & Collectibles America Inc. termasuk PAC-MAN®, Gundam, Anime HeroesTM, Bandai Hobby Model Kits, Tamashii Nations, DIGIMON® dan Tamagotchi®, antara barisan mainan dan produk hobi yang lain. Syarikat beribu pejabat di Irvine, California. Ketahui lebih lanjut mengenai kepakaran kami dalam menyambung dengan kanak-kanak dengan cara yang menyeronokkan dan segar di www.bandai.com.

Semua tanda dagangan lain adalah hak milik pemilik masing-masing.

Logo Bandai: TM & © 2022 Bandai Namco

SUMBER Bandai Namco Toys & Collectibles America Inc.