(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 06 Feb 2024 — Bitdeer Technologies Group (NASDAQ: BTDR) (“Bitdeer” atau “Syarikat”) ialah syarikat teknologi terkemuka di dunia untuk blockchain dan pengkomputeran berprestasi tinggi hari ini mengumumkan penyertaannya dalam perbincangan terbuka secara maya yang dihoskan oleh H.C. Wainwright & Co. pada hari Rabu, 7 Februari 2024 pada pukul 2:00 petang ET. Haris Basit, Ketua Strategi Bitdeer, dan Jeff LaBerge, Ketua Pasaran Modal & Inisiatif Strategik Bitdeer, akan membincangkan operasi penambangan Bitcoin syarikat dan pengembangan ke pengkomputeran berprestasi tinggi dan AI.

Untuk meminta jemputan ke perbincangan terbuka, sila hubungi wakil H.C. Wainwright anda. Rakaman sesi akan tersedia di laman Hubungan Pelabur Bitdeer.

Mengenai Bitdeer Technologies Group

Bitdeer ialah syarikat teknologi terkemuka di dunia untuk blockchain dan pengkomputeran berprestasi tinggi. Bitdeer komited menyediakan penyelesaian pengkomputeran yang menyeluruh untuk pelanggannya. Syarikat ini menangani proses yang rumit dalam pengkomputeran seperti perolehan peralatan, logistik pengangkutan, reka bentuk dan pembinaan pusat data, pengurusan peralatan, dan operasi harian. Syarikat juga menawarkan keupayaan awan canggih kepada pelanggan dengan permintaan tinggi untuk kecerdasan buatan. Beribu pejabat di Singapura, Bitdeer telah menempatkan pusat data di Amerika Syarikat, Norway, dan Bhutan. Untuk maklumat lanjut, lawati .

Hubungan Media

Hubungan Pelabur

Robin Yang, Rakan

ICR, LLC

Emel:

Nombor Telefon: +1 (212) 537-5825

Hubungan Awam

Brad Burgess, TKP

ICR, LLC

Emel:

Nombor Telefon: +1 (212) 537-4056

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.