(SeaPRwire) –   TORONTO, 22 Mac 2024 — melalui IBN — Hari ini, Bitop Exchange gembira mengumumkan penyenaraian rasminya di CoinMarketCap, pembekal data pasaran mata wang kripto yang berwibawa secara global. CoinMarketCap telah secara konsisten memegang kedudukan teratas sebagai platform data yang menyeluruh di pasaran mata wang kripto, dengan menyediakan peniaga data pasaran dan maklumat semasa dan tepat. Penyenaraian berjaya ini menandakan pengiktirafan global kekuatan Bitop Exchange dalam bidang mata wang digital.

Bitop Exchange, yang ditubuhkan pada 2018, telah dengan pantas memperoleh kepercayaan lebih 100,000 pengguna di lebih 80 negara dan rantau. Komitmen platform terhadap keselamatan, kecekapan dan inovasi telah meletakkannya sebagai pemain utama dalam landskap persaingan pertukaran mata wang kripto. Dengan pengikut media sosial melebihi 200,000, terutamanya di Amerika Utara, Eropah dan rantau Asia Pasifik, Bitop Exchange telah mengukuhkan kehadiran dan pengaruhnya secara global.

Bitop Exchange memperluaskan penawarannya dengan meliputi lebih 265 pasang kod yang diselesaikan dalam USDT, meliputi saham (21), kontrak masa depan (14), perdagangan tempat untuk mata wang digital (132), kontrak mata wang digital mudah (60), kontrak kekal (33), dan binari (5). Pengintegrasian Bitop ke CoinMarketCap akan menambah baik pilihan pertukaran platform, dengan menyediakan pengguna pilihan perdagangan yang lebih pelbagai.

Pengguna boleh dengan mudah mendapatkan maklumat mengenai pasang kod perdagangan, volum perdagangan dan harga semasa Bitop Exchange secara langsung di CoinMarketCap. Ketelusan ini membolehkan pengguna menilai prestasi pasaran dan kedudukan Bitop dengan mudah.

Ronnel Genova, Ketua Pegawai Eksekutif Bitop Exchange, menyatakan rasa gembira dan bangga mengenai penyenaraian rasmi pertukaran di CoinMarketCap, dengan menyatakan, “Ini merupakan tonggak penting bagi Bitop dalam landskap perdagangan mata wang kripto, sebagai bukti usaha berterusan dan inovasi kami. Kami komited untuk menyediakan perkhidmatan perdagangan mata wang kripto yang lebih selamat, mudah dan inovatif kepada pengguna, memberikan sumbangan yang besar kepada pembangunan pasaran mata wang kripto.”

Bitop Exchange berharap untuk berhubung dengan peniaga mata wang kripto secara global di CoinMarketCap, bersama-sama memulakan bab baru dalam bidang perdagangan aset digital.

Hubungan:
Emel:
Laman web rasmi:

Hubungan Perkhidmatan Wayar:
IBN
Los Angeles, California

310.299.1717 Pejabat

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.