(SeaPRwire) –   Singapura, 13 Mac 2024 — BitRealms, sebuah pelopor dalam permainan terbuka metaverse yang dikuasakan oleh rantai Merlin, memberi tumpuan kepada konsep baru inskripsi, berjaya melengkapkan fasa pelaburan awal pra-benihnya, dengan Comma 3 Ventures memimpin pusingan itu. Pusingan pelaburan ini juga menyaksikan sumbangan ketara dari Bitvalue Capital, Big Brain Holdings, Negentropy Capital, Bscstation, dan Cogitent Ventures, menandakan permulaan bab yang memecahkan batu dalam permainan.

Dengan tarikh pelancaran yang ditetapkan pada pertengahan Mac, BitRealms berazam untuk mendefinikan semula landskap permainan dengan menghubungkan sambungan antara pemain permainan, pembangun permainan, inisiatif Web3, dan peminat masyarakat melalui penglibatan yang adil. Permainan pertama platform, Bit Treasure, dijangka akan memulakan dengan acara untuk menyemai inskripsi, membolehkan peserta mengumpul ganjaran dalam permainan dan NFT BRC-420, yang penting untuk pengagihan token platform akan datang. Inisiatif ini adalah langkah ke arah membuat permainan lebih inklusif, membolehkan setiap peserta berkongsi dalam pertumbuhan dan pencapaian platform.

Ketika BitRealms bersiap sedia untuk kemunculan sulungnya, ia dijangka akan menjadi obor kemajuan teknologi, menawarkan platform permainan yang memberi tumpuan kepada masyarakat, inovasi, dan penglibatan kerjasama.

Mengenai BitRealms

BitRealms berdiri sebagai platform permainan sosial dan terbuka metaverse yang menjadi pelopor yang dibina di atas rantai Merlin, memberi tumpuan kepada pengalaman permainan bersama masyarakat melalui penggunaan inskripsi. Untuk maklumat lanjut, lawati bitrealms.ai.

HUBUNGAN: Oliver Wang
oliver@bitrealms.ai

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.