(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, Mac 04, 2024 — Pengembaraan rantaian blok KONDOR mengumumkan pelancaran KONIVERSE, sistem bersepadu untuk faedah dalam talian dan luar talian berdasarkan Web 3.0, yang meletakkan kedudukannya sebagai peneraju global dalam sektor WEB3.0, pada 28 Februari.

KONDOR telah mendapat perhatian industri yang besar sebagai perintis dalam memacu inovasi dalam pasaran industri ke-4. Syarikat ini telah menyediakan pelbagai penyelesaian dan perkhidmatan rantaian blok, memanfaatkan rangkaian utama KONET Network dan infrastrukturnya yang dibangunkan sendiri, dan telah mengintegrasikan perniagaan budaya, perdagangan, dan pembayaran.

Dalam usaha untuk mengaktifkan ekosistem, KONDOR akan memperkenalkan visi baharu dalam industri Web 3.0 dengan ekosistem KONIVERSE. Ekosistem ini mengintegrasikan penyelesaian dan pandangan dunia daripada platform pembayaran rantaian blok aset berbilang digital KONPAY, pasar NFT KONMARKET, dan pusat beli-belah dalam talian dengan harga yang kompetitif KONSTORE.

Sebagai sebahagian daripada strateginya untuk mengembangkan dan meningkatkan ekosistem berasaskan Web 3.0, KONIVERSE memberi tumpuan kepada peningkatan ketara kemudahan pengguna, membolehkan akses kepada fungsi dan perkhidmatan utama merentas pelbagai domain. Matlamat KONIVERSE adalah untuk memudahkan akses yang berterusan dan mudah kepada perkhidmatan yang diperlukan untuk pengguna, menandakan langkah yang ketara ke arah pengembangan berskala penuh ekosistem KON.

KONIVERSE dan KONET Mainnet yang Inovatif

KONIVERSE bertujuan untuk mengembangkan dan membangunkan ekosistem KONET Mainnet secara meluas, beralih daripada Bukti Kuasa (PoA) kepada algoritma konsensus Bukti Pegangan (PoS). Peralihan ini termasuk kemas kini kepada blok genesis, pengaktifan mekanisme seperti EIP-1559, pembakaran yuran rangkaian, pengurusan kumpulan rizab dan penggunaan kontrak PoSDAO. Pelan hala tuju terperinci termasuk keluaran dan pengkomersialan UI/UX yang dipertingkatkan dan ciri tambahan dalam KONPAY 2.0, pengembangan bidang pengkomersialan penyelesaian KONIVERSE dan kemasukan ke pasaran global dalam tahun ini.

Tambahan pula, pelancaran KONIVERSE bertujuan untuk mengukuhkan persekitaran dagangan dan pembayaran untuk aset digital di tengah-tengah pengembangan ekosistem Web 3.0. Sebagai tindak balas terhadap cabaran penggodaman dan kecurian aset digital yang berterusan, KONIVERSE direka untuk meningkatkan keselamatan maklumat pengguna dan aset digital dengan melaksanakan garis panduan keselamatan yang ketat dalam penyelesaiannya.

Cha Se Yung, wakil KONDOR, menekankan kepentingan membentuk ekosistem berdasarkan sistem dan penyelesaian selamat yang boleh dipercayai oleh pengguna untuk penjanaan pendapatan yang stabil. Dia menyatakan keyakinan bahawa KONIVERSE akan menyerasikan pelbagai kandungan seperti pelancongan, pameran, sukan dan persembahan dengan perkhidmatan pembayaran, perdagangan dan pasaran yang dikendalikan pada masa ini. Di samping itu, dia mengumumkan bahawa TourismPay dijangka dilancarkan pada suku ketiga 2024.

Penyertaan dalam KONET

Penyertaan dalam ekosistem KONET boleh diperoleh melalui Ganjaran KONET yang disediakan kemudian melalui pembelian Token KONPAY, pembelian pra-langsung di Vexk.io dan aktiviti penyertaan ekosistem KONIVERSE, dan KONPAY sedang didagangkan secara aktif di Bybit.

Hubungi Media

Jenama: KONDOR

Nama: Wyatt Lee, CMO

E-mel;

Laman web: ;

SUMBER: KONDOR

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.