(SeaPRwire) –   XI’AN, China, Nov. 30, 2023 — Bon Natural Life Limited (Nasdaq: BON) (“BON” atau “Syarikat”) mengumumkan pencapaian dalam mengubah glucoraphanin kepada sulforafan, bahan aktif dalam ekstrak brokoli.

Pasukan penyelidikan dan pembangunan (R&D) BON telah menjalankan kajian mendalam, dan melengkapkan reka bentuk sistem sebatian baru, yang apabila diperkenalkan ke dalam badan manusia, mengintegrasikan enzim dengan ekstrak brokoli, dengan cekap mengkatalis glucoraphanin, pendahulu, kepada sulforafan. Kemajuan teknologi ini bukan sahaja meningkatkan kadar transformasi dan ketersediaan bio ekstrak brokoli, malahan mengurangkan kos secara mendadak, membolehkan peluasan pasaran secara pantas. Selain itu, ia memanjangkan hayat simpan produk ekstrak, memberi kemudahan kepada pelanggan.

Berdasarkan reka bentuk baharu ini, BON merancang melancarkan siri produk tambahan kesihatan baharu di bawah tanda dagangan berdaftar: Broclife® dalam bidang peningkatan tidur, kesihatan pencernaan, dan kesihatan daya tahan tubuh, berusaha memenuhi permintaan pasaran untuk produk kesihatan semulajadi.

Dikenali untuk banyak manfaat kesihatannya seperti antioksida, anti-penuaan, anti-radang, penguatan daya tahan tubuh, menghambat replikasi sel kanser, sokongan kesihatan pencernaan, dan mempromosikan sistem saraf pusat, ekstrak brokoli adalah bahan yang sangat bernilai. Walau bagaimanapun, penggunaannya terhad kerana cabaran berkaitan keberkesanan formula dan kos pengeluaran yang tinggi yang terlibat.

Yongwei Hu, CEO & Ketua Pegawai Eksekutif BON, berkata, “Kami percaya produk Broclife® baharu kami akan menangani cabaran berkaitan keberkesanan dan kos dalam produk ekstrak brokoli, dan memainkan peranan penting dalam pasaran kesihatan global. Dengan inovasi ini, BON berharap untuk melepaskan pertumbuhan besar dengan harapan mencapai pasaran beranggaran berpuluh juta dolar dalam tempoh tiga tahun akan datang. Pencapaian ini tidak sahaja akan memacu perkembangan Syarikat tetapi juga memberikan prestasi dan nilai yang luar biasa kepada para pemegang saham kami.”

Tentang Bon Natural Life Limited (“BON”)

BON ialah syarikat Bermuda yang terlibat dalam perniagaan industri kesihatan, alam sekitar dan penjagaan peribadi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di http://www.bnlus.com.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Cindy Liu | Hubungan Pelabur
E-mel: bonnatural@appchem.cn

Kenyataan Selamat

Kenyataan berita ini mengandungi beberapa kenyataan yang mungkin termasuk “kenyataan prospektif”. Semua kenyataan selain kenyataan sejarah yang termasuk di sini adalah “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif ini sering dikenal pasti dengan penggunaan istilah prospektif seperti “percaya”, “mengharapkan” atau ungkapan serupa, melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang tercermin dalam kenyataan prospektif sedemikian adalah munasabah, mereka melibatkan anggapan, risiko dan ketidakpastian, dan jangkaan ini mungkin terbukti salah. Anda tidak boleh menaruh kepercayaan yang berlebihan pada kenyataan prospektif ini, yang hanya berlaku pada tarikh kenyataan berita ini dikeluarkan. Keputusan sebenar Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dalam kenyataan prospektif ini disebabkan pelbagai faktor, termasuk yang dibincangkan dalam laporan berkala Syarikat yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (http://www.sec.gov). Kecuali diperlukan di bawah undang-undang sekuriti, Syarikat tidak menanggung tanggungjawab untuk mengemaskini kenyataan prospektif ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.