37 4 BTC POWER Hires Business Development Manager for Government Funding Opportunities

SANTA ANA, Calif., 25 Sept. 2023 — BTC POWER bangga mengumumkan pelantikan Patty de Llano sebagai Pengurus Baru Pembangunan Perniagaan bagi Peluang Pembiayaan Kerajaan. Dengan sejarah luar biasa merentasi 17 tahun dalam EV dan teknologi, Cik de Llano membawa pengalaman tidak ternilai dan pemahaman mendalam tentang kerumitan proses pembiayaan kerajaan, termasuk pembiayaan NEVI dan rang undang-undang IIJA. Dengan utiliti dan peluang geran yang disokong oleh negeri yang menawarkan insentif yang signifikan kepada mereka yang memasang EVSE, BTC POWER kini mampu membantu pandu pelanggan melalui pelbagai program yang akan mengimbangi jumlah kos pemilikan.

BTC POWER Hires Business Development Manager for Government Funding Opportunities

Memegang Ijazah Sains dalam Kejuruteraan Elektrik, Cik de Llano memiliki gabungan unik pengetahuan teknikal dan kemahiran jualan, menjadikannya pemimpin dinamik yang bersedia untuk memacu perkongsian strategik dan menggalakkan pertumbuhan dalam inisiatif pembiayaan kerajaan.

“Kami sangat gembira mengalu-alukan Patty de Llano ke pasukan kami,” kata Michael Wagner, Ketua Pegawai Operasi. “Pengalaman luas beliau dalam EV dan teknologi, ditambah dengan latar belakang kejuruteraan beliau, memberikannya tepi yang unik dalam mengenal pasti dan merebut peluang dalam lanskap pembiayaan kerajaan. Kami percaya latar belakangnya akan memperkukuhkan komitmen kami untuk memanfaatkan peluang pembiayaan NEVI untuk membantu pelanggan kami dalam ruang EV.” Sepanjang kerjayanya, Cik de Llano secara konsisten menunjukkan keupayaan untuk menavigasi pasaran yang kompleks dan membina hubungan yang kekal dengan pemegang kepentingan utama.

“Saya merasa terhormat dapat menyertai keluarga BTC POWER dan memimpin inisiatif pembiayaan kerajaan,” kata Cik de Llano. “Saya bersemangat untuk memanfaatkan pengalaman saya untuk menghubungkan solusi inovatif kami dengan sokongan dan sumber daya yang dapat diberikan oleh pembiayaan kerajaan. Bersama-sama, kita akan mendorong kemajuan yang memberi manfaat bukan sahaja kepada syarikat kami tetapi juga lanskap eMobility.”

Pelantikan Cik de Llano menandakan komitmen BTC POWER untuk melabur dalam bakat kelas atas untuk memberikan kecemerlangan dalam setiap aspek operasinya. Ketika syarikat terus memeta laluan baru dalam eMobility, beliau diatur untuk memainkan peranan penting dalam membentuk perkongsian strategik, memperoleh peluang pembiayaan, dan mendorong syarikat ke puncak kejayaan yang baru. Cik De Llano akan menyertai BTC POWER di lantai Pameran Perdagangan NACS 2023 di Booth #B4949. Cik de Llano boleh dihubungi di nevi@btcpower.com

Mengenai BTC POWER: BTC POWER adalah pengeluar sistem pengecasan kenderaan elektrik terkemuka di Amerika Utara. Portfolio produk BTC POWER terdiri daripada sistem pengecasan DC dan AC dengan julat kuasa dari 6.6kW hingga 360kW. Dengan lebih 18,000 sistem pengecasan yang dijual, BTC POWER melayani Operator Tempat Pengecasan, Minyak & Gas, Kedai Mudah, Pusat Runcit, Armada dan banyak lagi untuk mengecas kenderaan elektrik, transit berat tug dan bas sekolah, armada, dan kenderaan khas lain. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai BTC POWER, sila layari btcpower.com.

Kontak Pemasaran:
Caitie Romano, Pengurus Pemasaran dan Komunikasi
BTC POWER
+1 714-504-7604
cromano@btcpower.com

SUMBER BTC POWER