(SeaPRwire) –   VILNIUS, Lithuania, 18 Mac 2024 — Ketika komuniti kripto dengan tidak sabar menantikan peristiwa pengurangan ganjaran Bitcoin yang akan datang, BTCC, sebuah perintis perdagangan mata wang kripto global, melancarkan kempen menarik untuk menyambut tonggak penting ini dalam mata wang kripto.

Pengurangan ganjaran Bitcoin, berlaku setiap empat tahun, mengurangkan ganjaran penambangan dan mengurangkan bekalan Bitcoin, menekankan kejaranya dan kesan impak nilainya.

Memandangkan pengurangan ganjaran akan datang akan menjadi yang keempat dilihat oleh BTCC sejak penubuhannya pada 2011, pertukaran ini kini menjemput penggunanya untuk menyertai kempen pertumbuhan ganjaran, menekankan komitmen pertukaran untuk melimpahkan pengalaman perdagangan kripto penggunanya.

Ganjaran Meningkat Ketika Ketinggian Blok Bitcoin Bertambah

Apa yang unik tentang ialah peserta boleh melihat ganjaran mereka bertambah ketika Bitcoin mencapai batu serentak ketinggian blok. Ketegangan membina sehingga kadar pertumbuhan 50% apabila Bitcoin mencapai ketinggian blok 840,000. Pendekatan ini tidak sahaja membuat kempen lebih menarik, tetapi juga mengaitkan ganjaran pengguna secara langsung kepada kemajuan pengurangan ganjaran.

Peserta boleh memenangi ganjaran tiket bernilai dengan menyertai aktiviti seperti mendeposit, berdagang futures, daftar masuk harian, dan menjemput kawan ke BTCC.

Tambahan pula, peserta boleh menyelesaikan ujian, yang akan dibuka setiap kali ketinggian blok Bitcoin mencapai batu serentak.

Memandangkan pertukaran ini akan menyaksikan pengurangan ganjaran Bitcoin keempatnya, Alex, Ketua Operasi di pertukaran, percaya bahawa kempen ini lebih daripada sekadar sambutan. “BTCC Exchange gembira melancarkan kempen ini untuk menyambut peristiwa penting Bitcoin. Kami tidak sahaja menjemput pengguna kami menyaksikan peristiwa bersejarah ini, tetapi terlibat secara aktif dengannya,” ungkapnya.

“Melalui sistem ganjaran khas kami, kami bertujuan untuk meningkatkan pemahaman pengguna kami tentang pengurangan ganjaran sambil menawarkan peluang menarik untuk memenangi hadiah. Kami percaya peristiwa ini menandakan tonggak penting dalam dunia kripto, dan kami bangga menjadi sebahagian daripadanya,” tambahnya.

Kempen ini menekankan komitmen BTCC untuk menawarkan platform perdagangan yang meningkatkan pemahaman pengguna tentang ekosistem kripto.

Mengenai BTCC Exchange

BTCC ialah pertukaran kripto global terkemuka yang terkenal dengan reputasi dan keselamatannya yang lama. Dengan komitmen untuk menyediakan pengguna dengan persekitaran perdagangan selamat dan dinamik, BTCC terus melangkah ke hadapan dalam pengalaman perdagangan kripto untuk penggunanya.

Hubungi:

Emel:

Laman Web:
Twitter:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.