Mining 29 Unforeseen Challenges Prompt KMM Group to Reschedule New Facility Launch

HATBORO, Pa., 12 Sept. 2023KMM Group, Ltd., penyedia penyelesaian pemesinan presisi ultra dan penggilingan tanpa pusat terkemuka, telah mengumumkan penjadualan semula majlis potong riben untuk kemudahan baru canggih, pada mulanya dijadualkan pada musim luruh ini. Majlis itu telah dijadualkan semula pada April 2024, selaras dengan simbolisme pembaharuan musim bunga dan permulaan baru.


Sign installation at KMM Group Ltd. ultra-precision manufacturing facility

KMM Group, Ltd., telah mengumumkan penjadualan semula majlis potong riben yang pada mulanya dijadualkan pada musim luruh ini.

Keputusan untuk menjadualkan semula berpunca daripada komitmen untuk memastikan kemudahan baru bukan sahaja memenuhi standard kecemerlangan terkenal syarikat tetapi juga menjamin keselamatan dan kesejahteraan pemegang taruhnya. Cabaran yang tidak dijangka dalam fasa pembinaan, ditambah dengan komplikasi rantaian bekalan dalam penghantaran peralatan, telah membawa kepada kelewatan sementara dalam mendapatkan sijil pendudukan yang diperlukan.

“Walaupun kami sangat menantikan pelancaran kemudahan baru kami pada musim luruh ini, kebimbangan utama kami kekal pada keselamatan, kualiti dan kesiapan infrastruktur,” kata John Shegda, CEO. “Kami percaya melakukan perkara dengan betul, walaupun bermakna menunggu sedikit lebih lama. Kami komited untuk memastikan bahawa apabila pintu kami dibuka, ia mendedahkan kemudahan yang kami banggakan sepenuhnya.”

KMM Group ingin menekankan bahawa cabaran ini adalah sementara dan bahawa operasi teras dan perkhidmatan yang disediakan kepada pelanggan kekal tidak terjejas. Pemegang taruh boleh menjangkakan kemas kini tetap menjelang acara musim bunga dan dijamin pelancaran yang berbaloi menunggu.

Syarikat menyampaikan penghargaannya kepada rakan kongsi, pelanggan, dan orang ramai atas sokongan dan pemahaman berterusan mereka. Soalan dan pertanyaan yang berkaitan dengan penjadualan semula boleh dialamatkan ke info@kmmgrp.com atau dengan menelefon talian utama di (888) 499-5657.

Mengenai KMM Group, Ltd.

Kumpulan KMM, Ltd., adalah gabungan kolaboratif tiga syarikat kelas dunia: KVI Inc., M&S Centerless Grinding, Inc., dan Meron Medical. Ia mengeluarkan komponen misi kritikal untuk industri perubatan, aeroangkasa, eksplorasi angkasa lepas, teknologi tinggi, dan pertahanan, menggunakan pengalaman kolektif 100 tahun sejarahnya dalam kepimpinan pemesinan presisi ultra dan penggilingan tanpa pusat. KMM Group, Ltd., 258 E. County Line Rd., Hatboro, PA, 19040; KMMGrp.com; (888) 499-5657

HUBUNGI:
Amy Rodgers
Pengarah Pemasaran
amyr@kmmgrp.com
(215) 280-1374


KMM Group Ltd. Ultra-precision machining, grinding, and wire EDM (PRNewsfoto/KMM Group)

SUMBER KMM Group