(SeaPRwire) –   BEIJING, 06 Dis 2023 – Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding”, atau “Syarikat”), pembekal utama infrastruktur internet mudah alih maju dan perkhidmatan pelantar, hari ini mengumumkan bahawa ia telah memenangi anugerah “Syarikat TMT Terbaik” dalam “Persidangan Pasaran Modal Tahunan Ke-8 Zhitong Finance” yang dihoskan bersama oleh platform maklumat saham Hong Kong dan AS yang berpengaruh dan terkenal di China, Zhitong Finance dan Tonghuashun Finance. Ini mencerminkan pengiktirafan pembangunan dan inovasi Cheer Holding, dan menunjukkan pencapaian syarikat dalam industri TMT (Teknologi, Media, Telekom).

Konferens setahun ini menyatukan pelbagai institusi kewangan dan pelaburan, ahli ekonomi, serta lebih daripada seribu syarikat awam dalam pelbagai bidang, ia kini merupakan acara yang sangat berpengaruh bagi syarikat-syarikat yang senaraikan di pasaran saham Hong Kong dan AS. Keputusan pemilihan yang dikeluarkan oleh konferens mempunyai implikasi pelaburan yang signifikan. Anugerah “Syarikat TMT Terbaik” mengiktiraf syarikat-syarikat tersenarai dalam industri TMT yang mempunyai struktur tadbir urus korporat yang sihat, kedudukan industri yang ketara dan perniagaan utama yang cemerlang, yang mampu memberikan pulangan nilai mampan dan stabil. Dengan memenangi perhatian dan pengiktirafan industri dan pelabur, anugerah ini telah memberi dorongan dan motivasi yang hebat bagi Syarikat.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, ekonomi global telah menghadapi cabaran serius. Walaupun berdepan dengan angin kencang, syarikat telah meningkatkan pelaburan dalam teknologi dan penyelidikan dan pembangunan produk baharu sambil memastikan operasi yang stabil dan pertumbuhan perniagaan mampan. Ia telah melancarkan produk teknologi inovatif seperti CHEERS Telepathy, CHEERS Open Platform, CHEERS Metaverse Platform, dan Polaris Intelligent Cloud. Prestasi mantap ini dikaitkan dengan ekosistem perniagaan dan strategi Syarikat yang teratur, dan didorong oleh kemajuan teknologi dan inovasi yang berterusan.

Mengenai Cheer Holding, Inc.

Sebagai pembekal utama infrastruktur internet mudah alih generasi seterusnya dan perkhidmatan pelantar di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi dan industri” ke dalam satu sistem kohesif, dengan itu mewujudkan persekitaran perniagaan baharu untuk web3.0 yang terbuka yang bergantung kepada teknologi AI. Syarikat sedang membangunkan ruang bersama 5G + VR + AR + AI yang membina teknologi terkini termasuk blockchain, pengkomputeran awan, realiti lanjutan dan kembar digital.

Portfolio Cheer Holding termasuk pelbagai produk dan perkhidmatan seperti Polaris Intelligent Cloud, CHEERS Telepathy, CHEERS Open Platform, CHEERS Video, CHEERS e-Mall, CheerReal, CheerCar, CheerChat, CHEERS Fresh Group-Buying E-commerce Platform, Digital Innovation Research Institute, CHEERS Livestreaming, siri rancangan hiburan, matriks video pendek IP, dan lebih banyak lagi. Penawaran ini memberikan pelbagai senario aplikasi yang menggabungkan unsur “daring/lalai” dan “maya/realiti” secara licin.

Dengan “CHEERS +” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat komited untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing terasnya, dan mencapai pertumbuhan mampan dan skala yang berterusan dalam jangka panjang.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam penerbitan ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “meramalkan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “sepatutnya”, “cadangan” dan variasi perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan serupa (atau versi negatif perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi, keadaan atau keputusan masa depan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang berada di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar atau hasil berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting, antara lain, ialah: keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai belanjawan modal; fluktuasi amalan ekonomi dan perniagaan umum; kos atau faktor lain yang memberi kesan buruk kepada keuntungan kami; litigasi yang melibatkan paten, harta intelek, dan hal-hal lain; perubahan yang berpotensi dalam persekitaran perundangan dan peraturan; wabak atau epidemi; kemungkinan bahawa Syarikat tidak dapat berjaya membangunkan barisan perniagaan barunya kerana, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan perkembangan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami, kemungkinan bahawa barisan perniagaan baru kami mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan / atau persaingan lain; faktor-faktor risiko dan ketidakpastian lain yang dinyatakan dalam dokumen-dokumen yang diajukan oleh Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dari waktu ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang diajukan kepada SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana yang dipinda. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC
Connie Kang, Rakan
E-mel:
Tel: +86 1381 185 7742 (CN)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.