(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

BEIJING, 26 Mac 2024 – Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding,” atau “Syarikat”), pembekal utama infrastruktur internet mudah alih generasi baharu dan perkhidmatan pelantar di China, hari ini mengumumkan pelancaran asal siri animasi AI, “Mystical Realm of Mountains and Seas” (”Siri”).

Trailer boleh diakses di: https://ali.cdn.yuexiang365.cn/2024/03/04/1844010203764094345.mp4.

Terinspirasi oleh karya sastera China klasik yang menakjubkan dan imaginatif “Shan Hai Jing” (Klasik Gunung dan Laut), “Mystical Realm of Mountains and Seas” mengangkut penonton ke satu perjalanan luar biasa bersama-sama dua watak animasi “Yueniu” dan “Yuetu”, kerana mereka membawa misi berani: untuk memulihkan keharmonian dari kekacauan, dan memecahkan rahsia misteri yang tersembunyi dalam gunung dan laut. Disampaikan dalam musim bersiri yang menakjubkan, setiap satunya terdiri daripada 10 episod visual yang menakjubkan, keajaiban sinematik ini menawarkan pengalaman immersif 2 minit setiap episod. Setiap rangka adalah kesaksian kepada teknologi generasi AI yang diperintis oleh Cheer Holding.

Di hati Siri ini terletak mega-model pintar awan AI Syarikat, Polaris Intelligent Cloud (“Polaris”). Dikuasai oleh keupayaan pengkomputan tanpa sempadan, prestasi produk luar biasa, dan responsiviti tanpa tandingan, Polaris dengan mudahnya mencipta adegan rumit yang dipenuhi pelbagai watak dan gerakan rumit. Keupayaannya untuk meniru dunia fizikal secara autentik dan membuat keputusan yang canggih berdasarkan pemahaman imej menetapkan piawaian baharu. Dengan lancar menavigasi senario yang kompleks, ia mengatur peralihan lancar antara pelbagai sudut kamera, memastikan kekoherenan visual dan menyampaikan spektakel menakjubkan tanpa kualiti.

Pelancaran asal kandungan penciptaan AI merupakan titik perubahan sejarah bagi Cheer Holding, memantapkan kedudukan Syarikat sebagai pelopor industri dalam model multimodal AI dan teknologi. Dengan implikasi jauh ke hadapan bagi bidang aplikasi AI dan GC domestik, pelancaran ini memaparkan komitmen Syarikat untuk terus melangkaui sempadan dan menakjubkan penonton dengan ciptaan visi mereka.

Tentang Cheer Holding, Inc.

Sebagai pembekal utama infrastruktur internet mudah alih generasi baharu dan perkhidmatan pelantar di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi, dan industri” ke dalam satu sistem kohesif, dengan itu mewujudkan persekitaran perniagaan baharu yang terbuka untuk web3.0 yang menggunakan teknologi AI. Syarikat sedang membangunkan ruang bersama 5G+VR+AR+AI yang berasaskan teknologi terkini seperti blockchain, pengkomputan awan, realiti lanjutan, dan kembar digital.

Portfolio Cheer Holding merangkumi pelbagai produk dan perkhidmatan, seperti Polaris Intelligent Cloud, CHEERS Telepathy, CHEERS Open Data Platform, CHEERS Video, CHEERS e-Mall, CheerReal, CheerCar, CheerChat, CHEERS Fresh Group-Buying E-commerce Platform, Digital Innovation Research Institute, CHEERS Livestreaming, siri hiburan, matriks video pendek pintar, dan lebih banyak lagi. Penawaran ini memberikan pelbagai senario aplikasi yang menyepadukan unsur “dalam talian/luar talian” dan “maya/nyata” dengan licin.

Dengan “CHEERS+” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat komited untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing terasnya, serta mencapai pertumbuhan berterusan dan berdaya maju dalam jangka panjang.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati http://ir.gsmg.co/.

Pernyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam pengumuman ini adalah “kenyataan prospektif” dalam maksud “selamat pelabuhan” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam pengumuman ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “menjangka”, “meramalkan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “sepatutnya”, “cadangan” dan variasi perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan serupa (atau versi negatif perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi masa depan, keadaan atau keputusan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang diketahui dan tidak diketahui, banyak daripadanya di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar atau hasil berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting yang penting termasuk keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai perbelanjaan modal; fluktuasi dalam keadaan ekonomi dan perniagaan am; kos atau faktor lain yang merosakkan keuntungan kami; litigasi yang melibatkan paten, harta intelek, dan hal ehwal lain; perubahan yang berpotensi dalam perundangan dan peraturan; pandemik atau epidemi; kejadian mana-mana peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menjejaskan keupayaan Syarikat untuk terus membangunkan pusat pengalaman metaverse yang berjaya; kemungkinan bahawa Syarikat mungkin tidak berjaya membangunkan barisan perniagaan baharu disebabkan, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan pembangunan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami; kemungkinan bahawa barisan perniagaan baharu kami mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan / atau persaingan lain; dan faktor risiko dan ketidakpastian lain yang dinyatakan dalam dokumen yang diajukan oleh Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa dari semasa ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Form 20-F yang diajukan kepada SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana diubahsuai. Syarikat tidak menanggung obligasi untuk mengemas kini atau meninjau sebarang kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan. Maklumat itu hanya berlaku pada tarikh pengumuman ini.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC

Connie Kang, Rakan

E-mel: ckang@wealthfsllc.com

Tel: +86 1381 185 7742 (CN)