(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 06 Dis. 2023 —

Coinstore bekerjasama dengan XDEFI Wallet untuk membawa DeFi dan Web3 kepada pengguna berjumlah 4 juta.

Coinstore, pertukaran terpusat terkemuka dengan pengguna berjumlah 4 juta, telah membuat perkongsian dengan XDEFI, pemimpin dalam perkhidmatan dompet tidak berpenjagaan. Kerjasama ini akan meluaskan keupayaan Web3 maju XDEFI kepada komuniti pengguna global Coinstore.

Uniswap kini berada antara lima teratas secara global dari segi isi kandungan perdagangan, manakala THORChain kerap menyekat kedudukan dalam sepuluh teratas. Kedua-dua platform ini merupakan contoh “pertukaran terdesentralisasi,” di mana pengguna perlu dompet tidak berpenjagaan, seperti XDEFI, untuk capaian.

Hasil daripada kerjasama ini, pengguna Coinstore kini boleh menukar lebih daripada 10,000 aset pada 29 blockchain secara terus melalui XDEFI Wallet, termasuk semua aset pada Uniswap, THORChain, Osmosis, dan Jupiter. Selain itu, pengguna Coinstore kini boleh capai setiap dApp pada 34 blockchain melalui XDEFI Wallet.

Untuk meraikan perkongsian ini, semua pengguna Coinstore yang telah lulus KYC yang memasang XDEFI sebelum 1 Januari 2024 akan menerima penerbangan $XDEFI.

CEO XDEFI Emile Dubié mengulas “Kerjasama ini membuka ribuan aset dan aplikasi baru untuk pengguna Coinstore. Kami berminat bekerja dengan pertukaran untuk membuka DeFi kepada pengguna mereka dengan cara yang memberi manfaat bersama. Kami berharap kerjasama ini akan memberi kesan besar kepada pertumbuhan dan isi kandungan menukar XDEFI.”

Wakil Coinstore menyatakan, “XDEFI berdiri sebagai dompet multi-ekosistem paling maju yang tersedia, dan kami bangga bekerjasama dengan mereka untuk memandu pengguna kami ke era Web3. Kami dengan sabar menantikan memperkukuhkan perkongsian ini ketika masa berlalu.

Mengenai XDEFI:
XDEFI adalah dompet tidak berpenjagaan dengan lebih daripada 200,000 pengguna aktif. Pengguna XDEFI boleh capai setiap aplikasi, aset dan NFT di ekosistem blockchain utama seperti Ethereum, Bitcoin, THORChain, Cosmos, Solana dan NEAR.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Alvin Lee
Pengurusan Projek 
Coinstore
85119183
alvin@coinstore.com