(SeaPRwire) –   UAE, Dubai, 06 Dis. 2023 — CoinW, salah satu pertukaran mata wang kripto terkemuka di dunia, sedang bersiap untuk menyambut ulang tahun keenamnya dalam minggu-minggu akan datang, bertepatan dengan pencapaian yang dikumpul sepanjang tahun penting bagi ekspansi global. Tahun lepas telah menyaksikan pertukaran berusia enam tahun ini bergerak ke arah kecemerlangan kripto melalui Komitmen, Peluang, Inovasi, Navigabiliti, dan Konektiviti Seluruh Dunia, membentuk CoinW hari ini.

Komitmen- Dedikasi kejayaan pengguna dan keselamatan platform.

Berdedikasi kepada kejayaan pengguna dan keselamatan platform, CoinW telah mencapai tonggak penting dalam keselamatan dan pematuhan tahun ini.. Pada Jun, ia menerima kelulusan awal daripada Lembaga Pengawalseliaan Aset Digital Dubai, meluaskan kaki tangannya di rantau MENA. Pada Oktober, penambahbaikan penting kepada sistem keselamatan dompetnya mengintegrasikan Sistem Dompet Multi-Parti (MPC Wallet) yang maju. Sebulan kemudian, CoinW mengikat perkongsian strategik dengan perkhidmatan data blockchain terkemuka OKLink untuk menetapkan piawaian keselamatan kripto baharu, mengintegrasikan Know Your Address (KYA) ke dalam platform CoinW. Integrasi ini melengkapkan sistem sedia ada Know Your Transaction (KYT), bertujuan untuk mengukuhkan kedudukan CoinW sebagai salah satu pertukaran kripto paling selamat, tanpa insiden keselamatan dilaporkan sepanjang tahun.

Peluang: Akses ke pelbagai aset kripto dan potensi pertumbuhan.

Menyedari cabaran mengenal pasti projek kripto baharu, CoinW memperkenalkan platform Launchpadnya, memberikan akses ke pelbagai aset kripto dan potensi pertumbuhan. Platform Launchpad CoinW berfungsi sebagai pintu masuk penting, membuka peluang bagi pelabur runcit dan institusi untuk mendapat akses ke projek yang telah diseleksi dengan teliti dan menyumbang secara aktif kepada ekosistem kripto yang sedang berkembang pesat.

Inovasi: Merintis ciri-ciri baharu dan terus bergerak di hadapan lengkungan kripto.

Platform ini dengan licin menggabungkan kaedah hibrid, menggabungkan keselamatan, likuiditi dan kebolehcapaian platform berpusat dengan ketelusan dan autonomi ciri DeFi. Pendekatan unik ini memastikan pengguna tidak sahaja mendapat manfaat daripada langkah-langkah keselamatan platform yang kukuh tetapi juga memperoleh ketelusan dan kawalan terhadap pengurusan aset. Komitmen CoinW terhadap inovasi telah diberi pengiktirafan yang layak, dengan platform menerima anugerah berprestij termasuk gelaran Pertukaran Kripto Paling Dipercayai dan Pembekal Label Terbaik di Wiki Finance Expo Sydney pada November, menekankan kedudukannya sebagai pemain utama dalam landskap kripto dinamik.

Navigabiliti: Antaramuka ramah pengguna dan sumber untuk pemula dan pakar.

Dengan menawarkan antaramuka ramah pengguna dan memenuhi keperluan spektrum pelanggan yang luas, termasuk pemula dan pakar, CoinW memenuhi komitmen untuk menurunkan ambang bagi pedagang berportfoli terhad terutamanya dengan memperkenalkan produk inovatif seperti Mega Coupon dan pusat pendidikan CoinW Academy. Ini meningkatkan aksesibiliti dan memberikan sokongan pendidikan bagi peminat kripto.

Seluruh Dunia: Jangkauan global, menghubungkan peminat kripto dari setiap penjuru dunia.

Disimbolkan oleh “W” dalam nama CoinW, jangkauan global platform ini menghubungkan peminat kripto dari setiap penjuru dunia. Merayakan ulang tahun keenam, CoinW telah mencapai tonggak penting melepasi 10 juta pengguna, mencatat peningkatan pesat 20% pertumbuhan pengguna sepanjang separuh tahun pertama, walaupun di tengah musim sejuk kripto.

6: $1,000,000 Hadiah dalam 6 Hadiah Utama untuk Sambutan Ulang Tahun Ke-6

Untuk menandakan majlis bersejarah ini, kempen dalam talian selama sebulan dengan enam hadiah utama bernilai $1,000,000 akan berlangsung pada 4 Disember. Hadiah-hadiah ini termasuk pakej sambutan pengguna baharu 100,000 USDT, pertandingan perdagangan 700,000 USDT, kotak misteri peluang 100% 100,000 USDT, ganjaran salin perdagangan 100,000 USDT tempoh terhad, siaran langsung eksklusif, dan parti luar.

Enam hadiah utama ini dirancang bukan sahaja untuk memberi ganjaran kepada pedagang berpengalaman tetapi juga menawarkan peluang emas kepada pedagang pemula untuk memulakan perjalanan perdagangan mereka, dengan pelaburan pertama disokong oleh CoinW. Selain itu, 2,000 peserta pertama yang mendaftar untuk pertandingan perdagangan semasa Tempoh Burung Awal akan menerima bonus tambahan.

  • Tempoh Burung Awal: 04/12/2023 16:00 – 11/12/2024 15:59 (UTC)

Sambutan ini melepasi memberi insentif perdagangan; ia tentang memanfaatkan kuasa aset digital untuk mentransformasi hidup secara global serentak mengaut keuntungan besar melalui pengurusan aset. Semenjak CoinW mengemudi landskap kripto, jalan ke hadapan tidak terletak dalam keistimewaan segelintir tetapi dalam penggunaan meluas. Bersama-sama dengan Duta Legend CoinW baharu, Andrea Pirlo, platform menyambut ahli komuniti baharu melalui keselamatan kelas atas, ciri-ciri inovatif, program pendidikan meluas dan pembiayaan murah hati.

Dengan berani meluaskan visi ke arah kecemerlangan kripto dan menghubungkan peminat kripto dari setiap penjuru dunia, CoinW bertujuan untuk kejayaan bersama.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Icey di legend.tech