(SeaPRwire) –   SEOUL, KOREA, Nov. 29, 2023 — Dalam satu langkah yang menggambarkan perpaduan yang semakin meningkat antara hiburan dan teknologi blockchain, raksasa media kripto, Cryptonauts, telah mengumumkan pelaburan dalam platform webtoon terdesentralisasi, Hypetoon. Bertujuan untuk menjadi “Sesame Street” bagi industri blockchain, Cryptonauts telah memperoleh reputasi untuk membuat topik kripto yang kompleks mudah difahami. Kandungan jelasnya akan menjadikan ekosistem inovatif Hypetoon lebih mudah diakses oleh orang ramai.

Hypetoon adalah platform yang membolehkan peminat dan pencipta menyertai kerajaan ekosistem Webtoon, yang diprioritaskan untuk mendapat manfaat daripada perkongsian unik. Dengan menggunakan kuasa pemasaran dan kandungan Cryptonauts, Hypetoon merancang untuk meningkatkan pemahaman teknologi blockchain di kalangan penggunanya.

“Perkongsian dengan Cryptonauts sepadan sepenuhnya dengan misi kami untuk membuat teknologi blockchain mudah diakses kepada pengguna dan membantu mereka mendapat manfaat daripada inovasi ini,” kata wakil Hypetoon. “Pelaburan mereka melepasi modal – ia adalah tentang memperkaya platform kami dengan kandungan dan membuat ruang blockchain mudah diakses kepada semua.”

Pelaburan strategik ini dijangka akan menghasilkan aliran kandungan yang menarik dan pengguna baru kepada komuniti Hypetoon, akhirnya membuat teknologi web3 lebih mudah didekati dan difahami oleh audiens yang lebih luas. Untuk maklumat lanjut mengenai kolaborasi ini, pihak yang berminat dinasihatkan untuk melawat saluran YouTube Cryptonauts dan sentiasa dikemaskini dengan pengumuman Hypetoon.

Cryptonauts Youtube:

Cryptonauts Twitter:

Tentang Hypetoon

Hypetoon adalah platform webtoon pelopor yang menghubungkan pencipta dan peminat melalui teknologi blockchain dan kerajaan DAO. Dengan fokus pada naratif global dan tempatan, ia membangunkan komuniti yang ceria, mengharmankan cerita pelbagai ke dalam simfoni kreativiti, ketelusan dan pemberdayaan yang mendefinisikan semula dunia webtoon.

Pautan Sosial

Discord:

Telegram Chat:

Telegram ANN:

X (Twitter):

Medium:

Hubungan Media

Jenama: Hypetoon

Hubungi: Pasukan media

E-mel:

Laman web:

SUMBER: Hypetoon

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.