Maryland pemimpin kanabis Curio Wellness melancarkan jenama “Happy Eddie”, ditubuhkan oleh Eddie Osefo dari The Real Housewives of Potomac
TIMONIUM, Md., 6 Sept. 2023 — Curio Wellness, sebuah syarikat kanabis berintegrasi secara menegak yang disahkan cGMP, dan inovator terkemuka produk kesihatan dan kesejahteraan, hari ini mengumumkan perkongsian eksklusif dengan Eddie Osefo dari The Real Housewives of Potomac, untuk melancarkan produk kanabis jenamanya yang baru Happy Eddie di Maryland. Barisan itu akan merangkumi bunga dan pra-gulungan, yang boleh didapati di dispensari milik Curio Wellness Far & Dotter dan Pharmkent, dan dispensari tambahan di seluruh negeri.

Happy Eddie diasaskan pada tahun 2023 oleh Eddie Osefo, suami, peguam dan usahawan Real Housewives of Potomac, bersama-sama dengan Brian Albanese dan Eric Brady. Nama jenama “Happy Eddie” diilhamkan oleh momen viral Osefo di Real Housewives tahun lalu. Dengan pelancaran Happy Eddie, Curio dan Osefo membawa visibiliti kepada jenama milik orang kulit hitam, mengurangkan stigma sosial mengenai kanabis, dan menormalisasikan penggunaan orang dewasa.

“Melancarkan jenama kanabis ini adalah salah satu perkara paling mengujakan yang saya lakukan sejak menyertai isteri saya, Wendy, di The Real Housewives of Potomac. Ia terasa monumental, terutama selepas pengundian penggunaan orang dewasa di Maryland dan sikap awam terhadap kanabis yang terus berubah,” kata Osefo, CEO Happy Eddie. “Satu momen singkat, menyebut ‘Happy Eddie’ di Real Housewives, membantu melahirkan idea untuk jenama saya dan mengilhamkan saya untuk mengambil lompatan ke dalam industri ini dan saya gembira dapat berkongsi secara eksklusif dengan syarikat seperti Curio yang berkongsi nilai-nilai saya.”

“Kami sangat gembira untuk melancarkan produk barisan Happy Eddie di seluruh Maryland,” kata Rebecca Raphael Bronfein, Ketua Pegawai Perolehan di Curio Wellness. “Sebagai pemimpin kanabis di Maryland, kami telah menjadikan misi kami untuk menyampaikan produk selamat dan berkualiti tinggi kepada pengguna rekreasi dan pesakit perubatan di seluruh rantau ini. Secara peribadi, saya suka The Real Housewives of Potomac, jadi apabila Eddie menghubungi kami, kami melompat pada peluang untuk melancarkan jenama baru yang datang dari hati Maryland.”

Curio Wellness adalah pemimpin dalam kanabis dan kesejahteraan, menawarkan pelbagai produk yang secara khusus dibangunkan untuk membantu keadaan seperti kesakitan, isu GI, insomnia dan banyak lagi. Curio Wellness kini mengendalikan dua dispensari di Maryland: Far & Dotter di Timonium dan PharmKent di Elkton, kedua-duanya membuka pintu kepada pengguna kanabis rekreasi awal tahun ini. Jenama dan barisan produk Curio termasuk: Good Day, Good Night, Medicated Chews dan Terpene Chews. Curio juga memegang perjanjian jenama eksklusif negeri dengan Dixie, Fuzed, Kaviar, Mary’s Medicinals, dan Smokiez.

Mengenai Curio WellnessDitubuhkan pada tahun 2014 di Baltimore, Maryland, Curio Wellness adalah syarikat kanabis berintegrasi menegak yang disahkan cGMP, dan rakan kongsi penjagaan kesihatan yang dipercayai. Dikenali sebagai jenama kesejahteraan terkemuka dalam kanabis oleh BDS Analytics, Curio komited untuk berkhidmat kepada pesakit dengan ubat kanabis yang selamat, berkesan, dan boleh dipercayai. Untuk maklumat lanjut, layari https://curiowellness.com.

SUMBER Curio Wellness