15 Delixi Electric Unveils the Green Strategy Guide

(SeaPRwire) –   WUHU, China, Nov. 14, 2023 — Pada 8 November, Delixi Electric menganjurkan Persidangan Pembangunan Hijau Ekologi di Wuhu, Anhui, memperkenalkan Panduan Amalan Pembangunan Lestari Hijau. Persidangan ini menghimpunkan pegawai kerajaan, pakar industri, wartawan berpengaruh, dan rakan ekosistem dari seluruh negara melalui platform dalam talian dan luar talian, menekankan komitmen Delixi Electric untuk mencapai sifar bersih. Peserta terkemuka termasuk Xinhua Publishing House, Institut Penyelidikan Peralatan Listrik Shanghai, Kantar China, Harvard Business Review China, Emlyon Business School, Pusat Pengurusan Jenama Eurasia, Jawatankuasa Neutraliti Karbon (CNC) Persatuan Pemuliharaan Tenaga China (CECA), dan Institut Penyelidikan Kecerdasan Buatan Shanghai (SAIRI). Persidangan ini memberi tumpuan kepada memanfaatkan pembangunan lestari hijau untuk masa depan sifar bersih.

image 1 Delixi Electric Unveils the Green Strategy Guide

Mendorong Neutraliti Karbon

Strategi Delixi Electric berpusatkan kepada manusia, neutraliti karbon, dan membangunkan ekosistem hijau. Syarikat ini dengan licin mengintegrasikan amalan lestari dalam operasinya, meliputi reka bentuk, pembuatan, dan perkhidmatan yang mesra alam sekitar. Delixi Electric komited sepenuhnya kepada “Pembuatan Pintar + Hijau Rendah Karbon” untuk menubuhkan kilang sifar karbon. Delixi Electric memimpin industri untuk mencapai transformasi hijau rendah karbon. Kemudahan syarikat di Wuhu dan Puyang telah mendapat pensijilan (Jenis I) lima bintang sifar karbon, menunjukkan komitmen kuat syarikat terhadap amalan lestari.

2 Delixi Electric Unveils the Green Strategy Guide

Dengan melancarkan Panduan ini, Delixi Electric bertujuan menyebarkan prinsip dan pelaksanaan kelestarian hijau di seluruh ekosistem industri. Usaha ini dijangka memupuk pembangunan lestari pada peringkat ekosistem, industri, masyarakat, dan negara.

image 3 Delixi Electric Unveils the Green Strategy Guide

Kolaborasi Strategik untuk Masa Depan Hijau

Perbincangan meja bulat memberi tumpuan kepada “Pembangunan Lestari Hijau: Memberdayakan Sasaran Karbon China” dan berfungsi sebagai dialog tingkat tinggi mengenai strategi ekologi dan amalan hijau.

“Delixi Electric komited memahami keperluan pasaran dan memacu inovasi. Dengan memberikan sokongan berterusan kepada rakan industri dalam teknologi, produk, perkhidmatan, dan rantaian bekalan, Delixi Electric bertujuan memupuk ekosistem tahan uji, mengejar masa depan sifar karbon, dan memastikan pembangunan lestari dan kejayaan bersama.”—disampaikan oleh Encik Lou Feng, CEO Delixi Electric.

Delixi Electric telah mengumumkan sasaran berani, termasuk mencapai neutraliti karbon operasi menjelang 2025, kesiapan sifar karbon menjelang 2030, neutraliti rantaian nilai menjelang 2040, dan mencapai pengeluaran bersih sifar karbon di seluruh rantaian nilai menjelang 2050.

Memajukan, Delixi Electric akan teguh memegang strategi pembangunan lestari hijau “Manusia Utama, Neutraliti Karbon, dan Membina Komuniti Ekologi Hijau.” Dengan melakukannya, syarikat bertujuan memberikan sumbangan besar kepada “Sasaran Karbon Ganda” China.

SUMBER DELIXI ELECTRIC

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(Hong Kong: AsiaExcite, TIHongKong; Singapore: SingdaoTimes, SingaporeEra, AsiaEase; Thailand: THNewson, THNewswire; Indonesia: IDNewsZone, LiveBerita; Philippines: PHTune, PHHit, PHBizNews; Malaysia: DataDurian, PressMalaysia; Vietnam: VNWindow, PressVN; Arab: DubaiLite, HunaTimes; Taiwan: EAStory, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)