(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, Feb. 09, 2024 — FLJ Group Limited (NASDAQ: FLJ) (“FLJ” atau “Syarikat”), hari ini telah bersetuju dengan Alpha Mind Promissory Noteholders (ditakrifkan di bawah) untuk melanjutkan tarikh matang Nota Janji Alpha Mind (ditakrifkan di bawah) daripada 25 Mac 2024 ke 30 Jun 2024 (atau tarikh lain yang mungkin dipersetujui oleh pihak-pihak).

Seperti yang diumumkan sebelumnya, Syarikat telah memperoleh semua saham yang dikeluarkan dan terbit dalam Alpha Mind Technology Limited untuk jumlah harga pembelian tunai agregat AS $ 180,000,000 atau bersamaan RMB, dibayar dalam bentuk nota ( “Nota Janji Alpha Mind”) yang diserahkan kepada setiap penjual (“Pemegang Nota Janji Alpha Mind”) dalam jumlah agregat yang sama dengan harga pembelian pada 28 Disember 2023.

Tentang FLJ Group Limited

FLJ Group Limited, melalui anak syarikat dan entiti kepentingan berubah yang disatukan, mengendalikan perniagaan agensi insurans dan teknologi insurans. Agensi insurans beroperasi di seluruh negara PRC dengan pelbagai produk insurans termasuk tetapi tidak terhad kepada insurans harta, insurans rumah, insurans hayat, insurans kesihatan, insurans perniagaan dan insurans pekerja. Agensi insurans diluluskan PRC dan bekerjasama dengan kira-kira 180 pembekal insurans. Perniagaan teknologi insurans memberi tumpuan kepada pengendalian dan pembangunan teknologi insurans generasi seterusnya di PRC, termasuk membangunkan platform SaaS untuk menghubungkan pengguna dan sokongan underwriting.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

FLJ Group Limited
E-mel:

Christensen
Di China
Encik Rene Vanguestaine
Telefon: +86-10-5900-1548
E-mel:

Di Amerika Syarikat
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-614-3004
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.