(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Hong Kong, 1 Disember 2023 — Garden Stage Limited (“Syarikat”) mengumumkan penetapan harga untuk penawaran awam permulaan (IPO).

Syarikat menjangka mendapat pulangan kas kasar sebanyak US$10 juta daripada Penawaran, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. Syarikat juga telah memberikan hak pilihan kepada pengendali untuk membeli sehingga 375,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam selepas penutupan Penawaran, kurang potongan pengendali. Penawaran dijangka ditutup pada atau sekitar 5 Disember 2023, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan biasa.

Hasil daripada Penawaran akan digunakan untuk meluaskan perkhidmatan penempatan dan pengendalian Syarikat, memulakan perkhidmatan pembiayaan sekuriti margin, meningkatkan infrastruktur dan kapasiti IT mereka, meluaskan perkhidmatan pengurusan aset mereka, meluaskan liputan perkhidmatan perdagangan dan broker sekuriti mereka di bursa-bursa A.S., dan modal kerja am.

Penawaran ini dilaksanakan atas dasar komitmen tegas. Revere Securities LLC, R.F. Lafferty & Co., Inc. dan Dominari Securities LLC bertindak sebagai pengendali untuk Penawaran. Ortoli Rosenstadt LLP bertindak sebagai peguam Syarikat di Amerika Syarikat manakala The Crone Law Group P.C. bertindak sebagai peguam pengendali di Amerika Syarikat berhubung dengan Penawaran.

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak menggambarkan tawaran untuk menjual, atau permintaan untuk membeli sekuriti Syarikat, dan tidak akan ada tawaran, permintaan atau jualan sekuriti Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Garden Stage Limited

Jabatan Hubungan Pelabur

Emel: