(SeaPRwire) –   HONG KANG, 27 Februari 2024 — GDA Capital, penyedia perkhidmatan pelaburan modal aset-aset digital dan khidmat penasihat pasaran modal terkemuka, melabur pada protokol rantaia silang lapisan 2 Coinweb dan memeterai perjanjian kerjasama untuk menggabungkan portfolio projek Web3 mereka untuk membangun di atas platform itu. Para projek yang berbeza peringkat pembangunan ini termasuk permainan Web3, DeFi dan lainc pad yang ingin mengambil kesempatan teknologi rantaia silang sesuai skala yang terobosan yang dikeluarkan Coinweb baru-baru ini.

Tambahan penggabungan dan pelaburan projek, GDA Capital akan menyediakan sokongan komprehensif kepada Coinweb, yang termasuk menganjurkan Hackathon, menyediakan pengenalan kepada rangkaian pemuncak dan memberikan akses kepada rangkaian dana yang mereka juga melabur. Hal ini akan membolehkan pelaburan dalam projek membangun di atas platform ini, malah yang tidak secara langsung diperkenalkan oleh GDA Capital.

Perikatan antara GDA Capital dan Coinweb ditujukan ke arah memupuk inovasi, membina kerjasama dan mempercepat pembangunan dan pengambilan dApp rantaia silang sesuai skala yang disepadukan pada Coinweb. Kerjasam ini meluas kepada projek-projek yang dibangun merentasi berbagai rantaia blok yang disambungkan kepada platform ini, menggambarkan komitem bersama untuk memajukan ekosistem Web3. Khususnya, eksekutif-eksekutif GDA Capital memiliki rekod sejarah bersekutu dan mengembangkan projek pada peringkat permulaan yang termasuk Tron, Loopring, Houdini Swap, dan lain-lain.

Toby Gilbert, Ketua Pegawia Eksekutif & Pendiri Coinweb, menyatakan rasa antusiasm terhadap perikatan dengan GDA Capital, dengan mengatakan, “GDA Capital dan para rakan pengutusnya merupakan yang paling mapan di dalam arena Web3. Kontribusi mereka melonjori pembiyaan modal, menyediakan keahlian industri yang tiada taranya dan jaringan kontak yang luas. Kita teruja dengan prospek berkerjasam dengan mereka ketika kita lanzar teknologi kita dan memulai peta jalan pembangunan ekosistem yang ambisius.”

Joaquim Miro, Partner di GDA Capital, berkongsikan pandangannya terhadap Coinweb, dengan mengatakan, “Setelah melakukan penelitian menyeluruh terhadap teknologi Coinweb, kita percaya diri bahwa platform itu akan memainkan peranan penting dalam membentuk prasarana di hadapan pasaran Web3 ke hadapan.”

Michael Gor, Pengutus & Ketua Pegawia Eksekutif GDA Capital, juga mengomen: “Teknoloj yang mereka luncurhkan telah memperlihatkan tingakat kemjuan yang membuat mereka berkecuali dari projek lain di dalam angakasa. Kita bersemangatai untuk menyokong Coinweb dalam merealisasikan potansinya dengan mendorong kesadaran dan pengambilan untuk platform ini di sepanjang 2024.

Menegenai GDA Capital

merupakan firma pelaburan global terkemuka yang berjurus pada aset-aset digital dan teknologi rantaia blok. Bersama potfolio pelaburan yang beragam dan rekod sukses yang kuat, GDA Capital menyediakan khidmat penasihat pasaran modal, pembentukan modal, pengurusan aset dan penyelesaian memasuki pasaran global kepada kliyen di seluruh dunia. Tim GDA Capital terdiri dari profesional yang matang dengan keahlian mendalam dalam perbankan, teknologi, starategi pengembangan dan inovasi rantaia blok.

Menegenai CoinWeb

merupakan platform yang membolehkan aplikasi desentral untuk dijalan pada beberapa rantaia blok secara serentak, memanfaatkan keistimewaan masing-masing rantaia blok. Berasama fokus Coinweb Lab dalam solusi-solusi yang dibentuk adat untuk dApp rantaia silang dan mengerami projek-projek baru, Coinweb berhasrat untuk memupuk inovasi di angakasa aplikasi desentral.

Sila hubungi:

Anton Roos

Pegawia Pemasaran Utama

SUMBER: Coinweb

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.