(SeaPRwire) –   Pemimpin industri dinobatkan sebagai pemenang dalam kategori “Syarikat Teknologi Logistik Terbaik” dan “Teknologi E-dagang Terbaik”

EL MONTE, Calif., 08 Dis. 2023 — GigaCloud Technology Inc (Nasdaq: GCT) (“GigaCloud” atau “Syarikat”), peneraju penyelesaian e-dagang B2B global untuk barangan berukuran besar, hari ini mengumumkan bahawa ia telah dianugerahkan sebagai pemenang dalam kategori “Syarikat Teknologi Logistik Terbaik” dan “Teknologi E-dagang Terbaik”, serta menjadi salah satu daripada tiga finalis teratas dalam kategori “Peneraju Inovasi Industri”.

Anugerah Pembaca Furniture Today tahunan menjemput pembacanya dan rakan sejawat industri untuk memilih organisasi kecemerlangan dan inovasi dalam pelbagai kategori termasuk perabot, kewangan, logistik, pembekal, teknologi dan lain-lain. Tahun ini, GigaCloud telah diiktiraf untuk platform e-dagang B2B terkemuka, untuk nilainya dalam mengintegrasikan proses rantai bekalan sepenuhnya daripada penemuan, pembayaran dan alat logistik ke dalam satu platform mudah digunakan. Menghubungkan pembekal dan pengedar di seluruh dunia dengan licin, penyelesaian inovatif GigaCloud membolehkan peserta pasaran untuk melaksanakan urus niaga lintas sempadan dengan keyakinan, kelajuan dan kecekapan.

“GigaCloud bangga diiktiraf oleh Furniture Today dan pembacanya sebagai penyelesaian teknologi logistik dan e-dagang terkemuka dan paling inovatif industri,” kata Iman Schrock, Presiden GigaCloud. “Berikutan melaporkan tiga suku tahun berturut-turut dengan keputusan rekod, serta baru-baru ini menutup pengambilalihan strategik yang diumumkan sebelumnya terhadap Noble House dan Wondersign yang dijangka akan terus memesatkan pertumbuhan ekosistem B2B kami, GigaCloud akan terus berusaha untuk menyediakan penyelesaian e-dagang yang licin dan terpadu di sepanjang rantai bekalan.”

adalah penerbitan terkemuka untuk industri perabot, memberikan maklumat terkini mengenai berita pengedar dan pembuatan, bersama-sama dengan wawasan ke arah trend produk dan analisis pasaran. Dengan kedudukannya sebagai “Nombor Satu Di Dalam Industri Perabot, Dan Sedang Mendapat Populariti Setiap Hari”, Furniture Today mengekalkan industri perabot mengetahui perniagaan dan dunia di sekelilingnya.

Mengenai GigaCloud Technology Inc

GigaCloud Technology Inc adalah peneraju penyelesaian e-dagang B2B global untuk barangan berukuran besar. Platform pasaran GigaCloud, yang dirujuk sebagai “Pasaran GigaCloud”, mengintegrasikan segala-galanya daripada penemuan, pembayaran dan alat logistik ke dalam satu platform mudah digunakan. Syarikat pasaran global menghubungkan pengilang, terutamanya di Asia, dengan pengedar, terutamanya di Amerika Syarikat, Asia dan Eropah, untuk melaksanakan urus niaga lintas sempadan dengan keyakinan, kelajuan dan kecekapan. Syarikat menawarkan penyelesaian yang benar-benar menyeluruh yang mengangkut produk daripada gudang pengilang ke pintu pelanggan akhir, semuanya pada harga tetap. Syarikat pertama kali melancarkan pasarannya pada Januari 2019 dengan memberi tumpuan kepada pasaran perabot global dan sejak itu telah meluaskan ke kategori tambahan seperti peralatan rumah tangga dan peralatan kecergasan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Kenyataan Selamat

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan yang mungkin merupakan “kenyataan prospektif” menurut “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif mencerminkan pandangan kini kami tentang peristiwa masa depan. Risiko dan ketidakpastian diketahui dan tidak diketahui melibatkan kenyataan ini. Kenyataan ini berdasarkan jangkaan dan ramalan Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “boleh,” “dijangka,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “kemungkinan,” “cadangan,” “potensi,” “terus” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak berkewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepasnya, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk mempertimbangkan faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam laporan tahunan dan penyata lain dengan SEC.

Untuk pertanyaan media dan pelabur, sila hubungi:

GigaCloud Technology Inc

Greta Tang

E-mel: greta.tang@gigacloudtech.com

ICR

E-mel: GigacloudIR@icrinc.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.