(SeaPRwire) –   BEIJING, April 02, 2024 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (Nasdaq: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya dan pembangunan aset digital untuk digunakan dalam industri hiburan digital yang lebih luas, telah dipamerkan di China Fashion Week yang diadakan di Beijing. Dalam ucapan kunci, Tiansheng Liu, Ketua Operasi Ibu Pejabat Timur China Global Mofy menekankan bagaimana Syarikat memudahkan penjelajahan pelanggan mereka terhadap persilangan fesyen, AI, dan Metaverse, bertujuan untuk penyepaduan ketika mereka mengejar pertumbuhan mampan, kesedaran jenama yang lebih tinggi, dan kepuasan pelanggan yang lebih tinggi.

Global Mofy menyatakan kemungkinan yang nampaknya tak terhingga muncul di seluruh rantai nilai fesyen bagi syarikat yang bersedia untuk menjelajah, mengambil dan melabur dalam teknologi Metaverse dan AI baharu. Industri ini berada di tengah-tengah tempoh penciptaan dan penangkapan nilai yang belum pernah berlaku sebelumnya. Ini mungkin mengubah landskap industri semasa dan memicu transformasi yang signifikan di seluruh rantai nilai fesyen kerana syarikat berusaha memanfaatkan kelebihan teknologi Metaverse dan AI yang berkembang pesat untuk meningkatkan pengalaman pelanggan dan memanfaatkan kecekapan operasi yang dipertingkatkan.

China Fashion Week berdiri sebagai salah satu acara fesyen yang paling penting di China dan Asia secara keseluruhan. Acara ini menarik pelbagai peserta, termasuk pereka yang mapan, bakat-bakat muncul, jenama fesyen, pengedar, pembeli, media, selebriti, dan peminat fesyen dari China dan luar negara. Selain peragaan fesyen, China Fashion Week menganjurkan forum dan seminar industri yang membincangkan topik yang relevan dengan industri fesyen, termasuk kelestarian, teknologi, pemasaran, dan strategi perniagaan. Pada Tahun China Fashion Week ini, China Fashion Summit memberi tumpuan kepada topik panas dan cabaran industri seperti teknologi baharu termasuk Sora OpenAI, Metaverse, corak penggunaan baharu, persilangan trend, trend reka bentuk, perlindungan harta intelek, dan tanggungjawab sosial.

Global Mofy menjangkakan akan memanfaatkan kepakaran mereka dalam mencipta kandungan maya berkualiti tinggi kerana teknologi 3D kekal sebagai pemacu utama dalam memperkasakan industri fesyen, mencapai pembangunan mampan, dan memenuhi permintaan yang disesuaikan. Melalui platform teknologi MOFY LAB miliknya, Syarikat telah menunjukkan profesionalisme dan kecekapannya dalam pengeluaran dan pengurusan aset digital 3D bekerjasama dengan pereka, jenama dan peminat fesyen inovatif di seluruh dunia.

Tiansheng Liu, mewakili Global Mofy menyimpulkan dalam mesyuarat itu, “Di tengah-tengah digitalisasi, masa depan industri fesyen memegang kemungkinan yang tak terhingga. Kami berharap untuk menjelajahi perjalanan menarik ini bersama pereka, jenama dan peminat fesyen di seluruh dunia. Pada masa hadapan yang dapat dilihat, melalui usaha bersama kami, penyatuan fesyen dan teknologi digital akan membawa lebih banyak inovasi dan kejutan. Bersama, kami boleh bergerak ke arah dunia Oasis yang diingini, serupa dengan yang digambarkan dalam Ready Player One.”

Syarikat menyatakan bahawa memandang ke hadapan, ia percaya aset digital akan memainkan peranan yang semakin penting dalam industri fesyen. Di satu pihak, kemajuan teknologi seperti Metaverse, AI, 5G, peningkatan daya pemprosesan, penyelidikan dalam enjin fizikal, dan kemajuan dalam bahan dan optoelektronik akan menjadikan peranti yang boleh dipakai lebih komersial, membawa kepada pengalaman maya yang lebih nyata. Di sisi lain, kerana permintaan pengguna terhadap fesyen mampan dan produk yang disesuaikan tumbuh, teknologi digital akan menjadi kunci dalam memenuhi keperluan ini. Global Mofy bertujuan untuk melepaskan imajinasi pencipta melalui inovasi teknologi dan aplikasi yang berterusan, membina kumpulan teknologi budaya baharu yang komited untuk mencipta pangkalan aset digital terbesar di China. Ini dijangka dapat membantu memacu industri fesyen ke arah yang lebih mampan, peribadi dan interaktif, di mana Global Mofy juga akan bekerjasama dengan industri untuk mempromosikan pembangunan aset digital yang sihat dan mampan.

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited

Global Mofy Metaverse Limited (Nasdaq: GMM) adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, dan pembangunan aset digital untuk industri hiburan digital. Menggunakan platform teknologi “Mofy Lab” miliknya, yang terdiri daripada teknologi interaktif 3D dan kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mencipta versi maya berkualiti tinggi bagi pelbagai objek dunia fizikal dalam 3D, daripada watak, objek hingga adegan dan lebih banyak lagi. Aset digital boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi, termasuk filem, siri TV, AR/VR, animasi, pengiklanan, permainan video dan lebih banyak lagi. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 30,000 aset digital 3D berketepatan tinggi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan. Pandangan ke depan termasuk kenyataan berkaitan rancangan, objektif, sasaran, strategi, acara masa depan atau prestasi, dan anggapan asas lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangkakan”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan saham Biasa untuk diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq dan penutupan Penawaran. Kenyataan pandangan ke depan tidak menjamin prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan keadaan pasaran dan penyelesaian penawaran awam permulaan mengikut terma yang dijangka atau langsung, dan faktor-faktor risiko lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata berdaftar dengan SEC. Oleh kerana sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap mana-mana kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyata Syarikat dengan SEC, yang boleh dikaji di www.sec.gov. Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak semula pandangan ke depan ini untuk memenuhi peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Global Mofy Metaverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
Global IR Partners
David Pasquale