(SeaPRwire) –   Kuala Lumpur, MALAYSIA, 04 Jan. 2024 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (NASDAQ: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse, hari ini mengumumkan pendaftaran anak syarikatnya, Global Mofy Technology LLC, di California, Amerika Syarikat, bertujuan untuk meluaskan perniagaan pengeluaran kandungan maya di luar negara, dan untuk menyelami pasaran drama pendek luar negara.

Keputusan strategik ini selari dengan strategi perniagaan global Syarikat. Global Mofy Metaverse telah berdedikasi untuk membangunkan penyelesaian teknologi maya dan menyampaikan kandungan hiburan berkualiti tinggi di seluruh dunia. Penubuhan anak syarikat di Amerika Syarikat membolehkan Syarikat untuk memasuki pasaran Hollywood dan secara aktif menyertai landskap hiburan digital.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, pasaran hiburan digital di Amerika Syarikat telah maju, dengan munculnya drama pendek menjadi saluran penting bagi orang ramai untuk mengakses kandungan hiburan. Melalui kerjasama yang diperkukuh dengan Hollywood, syarikat penerbitan luar negara, dan platform kandungan, Global Mofy Metaverse bertujuan untuk menyampaikan kandungan inovatif, termasuk drama pendek, yang mengambil kira keperluan pelbagai rantau dan budaya. Selain itu, dengan menggunakan aset dan teknologi sedia ada, Global Mofy Metaverse akan terus menyediakan perkhidmatan pengeluaran teknologi maya berkualiti tinggi kepada pelanggannya di luar negara, meliputi bidang seperti filem, televisyen, drama pendek, dan realiti campuran (MR).

Encik Yang Haogang, CEO Syarikat berkata, “Kami gembira mengumumkan penubuhan anak syarikat pertama kami di luar negara di Amerika Syarikat. Ini merupakan langkah penting dalam pembangunan strategik kami, membolehkan kami untuk melayani pelanggan global dengan lebih baik dan meningkatkan daya saing di pasaran luar negara. Kami akan bergantung kepada penyelesaian teknologi maya Global Mofy Metaverse untuk kemudiannya menyediakan perkhidmatan teknologi maya yang menyeluruh untuk pelanggan di Hollywood dan seluruh dunia, membawa pengalaman audiovisual yang lebih immersif untuk penonton global kami.”

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited

Beribu pejabat di Beijing, Global Mofy Metaverse Limited adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse. Dengan menggunakan platform teknologi “Mofy Lab” berteknologi tinggi yang terdiri daripada teknologi pembinaan semula tiga dimensi (“3D”) terkini dan teknologi interaktif kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mencipta versi maya berdefinisi tinggi 3D bagi pelbagai objek fizikal seperti watak, objek dan adegan yang boleh digunakan dalam aplikasi berbeza seperti filem, siri TV, AR / VR, animasi, pengiklanan dan permainan video. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 7,000 aset digital 3D berkemampuan tinggi. Dengan platform teknologi dan rekod industri yang kukuh, Global Mofy Metaverse mampu menarik pelanggan berprofil tinggi dan memperoleh perniagaan berulang. Syarikat terutamanya beroperasi dalam tiga barisan perniagaan (i) perkhidmatan teknologi maya, (ii) pemasaran digital, dan (iii) pembangunan aset digital dan lain-lain. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian asas lain yang bukan kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak hanya berkaitan dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan saham Biasa akan disenaraikan di Pasaran Saham Modal Nasdaq dan penutupan Tawaran. Kenyataan masa depan bukanlah jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan masa depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian awam awal seperti yang dijangka atau sama sekali, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang diedarkan kepada SEC. Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap mana-mana kenyataan masa depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyata SEC Syarikat, yang boleh dikaji di . Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan masa depan ini untuk menggambarkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Syarikat
Global Mofy Metverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Hubungan Pelabur
WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Managing Partner
E-mel:
Nombor Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.