(SeaPRwire) –   Revolusi AI Memacu Pertumbuhan Permintaan yang Dipercepat untuk Aset Digital Berkualiti

BEIJING, 4 Mac 2024 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (Nasdaq: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya dan pembangunan aset digital untuk digunakan dalam industri hiburan digital, hari ini mengumumkan pesanan pelanggan baru besar. Di bawah kontrak ini, Syarikat akan memberikan lesen aset digital 3D, pengeluaran teknologi maya, serta perkhidmatan berkaitan lain. Kolaborasi ini menggariskan komitmen dan kejayaan berterusan Syarikat dalam menyampaikan penyelesaian kandungan maya canggih yang disesuaikan kepada keperluan pelanggan merentasi pelbagai industri.

Global Mofy Metaverse mencatat ia mendapat manfaat daripada pertumbuhan yang dipercepatkan oleh revolusi AI. Menurut risalah data industri Frost & Sullivan, Global Mofy Metaverse percaya ia adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, kerana ia sudah mengawal lebih daripada 30,000 aset digital 3D berkualiti tinggi. Kualiti tinggi ditakrifkan sebagai resolusi 4K dengan ketepatan filem. Syarikat baru-baru ini melaporkan pendapatan rekod tertinggi untuk tahun kewangan 2023, dengan pertumbuhan lebih 56% berbanding tahun kewangan 2022.

Ketua Eksekutif Global Mofy Metaverse, Encik Haogang Yang, berkata, “Pesanan pelanggan baru besar ini mencerminkan momentum perniagaan yang meningkat yang kami lihat pada tahun 2024 kerana pelanggan di seluruh dunia mencari cara untuk mendapat manfaat daripada keghairahan dan pertumbuhan daripada AI dan industri hiburan digital.

“Kami berada di tengah-tengah revolusi AI dan mendapat manfaat bersama-sama dengan syarikat di seluruh dunia. Kami bersemangat tentang prospek pertumbuhan Global Mofy Metaverse untuk beberapa sebab. Pertama, kami telah membina salah satu bank aset digital terkemuka di China. Permintaan dan harga sedang meningkat secara berterusan untuk aset digital berkualiti tinggi, 3D memandangkan kami berada dalam tempoh pertumbuhan meletup dengan kandungan diperlukan merentasi pelbagai platform daripada televisyen, pengiklanan, permainan video, filem dan lebih banyak lagi. Kedua, pelaburan yang dibuat dalam platform teknologi milik Global Mofy Metaverse, Mofy Lab, memberi kami kelebihan daya saing yang kuat dan keupayaan untuk mengembangkan bank aset digital kami lebih pantas. Kami percaya dengan menyediakan penyelesaian satu penghujung, kos rendah kepada pelanggan untuk mencipta kandungan maya virtual berkualiti tinggi untuk industri hiburan digital, kami akan dapat menggerakkan pertumbuhan pendapatan dan keuntungan lebih lanjut untuk Global Mofy Metaverse, yang pada gilirannya akan membina nilai yang lebih besar untuk pemegang saham.”

Encik Yang terus berkata, “Global Mofy Metaverse berada dalam kedudukan yang kuat sebagai pembekal penyelesaian teknologi komprehensif yang bertindak sebagai batu asas untuk pembangunan industri hiburan digital. Selain terus mengoptimumkan teknologi kami, kami merancang untuk mempercepatkan pembangunan aset digital kami lebih lagi. Kami percaya ini akan membantu meluaskan lagi kelebihan saingan kami dengan memanfaatkan platform pembangunan aset digital dalaman kami, bersama-sama dengan potensi perkongsian strategik dan pengambilalihan. Ini pula akan membantu menggerakkan pertumbuhan jangka panjang memandangkan aset digital telah menjadi integral kepada kehidupan profesional dan peribadi, memainkan peranan pusat dalam hampir semua aspek masyarakat hari ini.”

Global Mofy Metaverse terutamanya beroperasi dalam dua barisan perniagaan (1) Perkhidmatan Teknologi Maya, dan (2) Pembangunan Aset Digital dan lain-lain:

Perkhidmatan Teknologi Maya
Syarikat menyediakan penyelesaian teknologi komprehensif untuk membantu pelanggan dalam pengeluaran kandungan maya, yang boleh digunakan dalam pelbagai konteks seperti filem, siri televisyen, pengiklanan animasi, permainan video, dan lebih banyak lagi. Dengan memanfaatkan platform teknologi miliknya, Mofy Lab, Syarikat menghasilkan kandungan maya virtual berkualiti tinggi dengan pantas dan kos berpatutan untuk memenuhi keperluan pelanggan yang sangat berbeza.

Pembangunan Aset Digital dan Lain-lain
Global Mofy Metaverse mengawal salah satu bank aset digital terbesar dalam industri. Syarikat memberikan hak penggunaan khusus aset digital ini kepada pelanggan yang menggunakannya berdasarkan keperluan khusus mereka merentasi aplikasi yang berbeza seperti filem, siri televisyen, AR/VR, animasi, pengiklanan, permainan video dan lebih banyak lagi. Aset digital Syarikat terutamanya terdiri daripada penggambaran 3D berkualiti tinggi bagi lanskap, watak, objek dan barang yang boleh dilesenkan untuk digunakan dalam persekitaran maya. Bergantung kepada keperluan pelanggan, aset digital ini boleh segera dideploy dan digabungkan dengan penyesuaian minimum, dengan itu mengurangkan kos projek dan mempercepatkan penyelesaian. Dengan perkembangan pesat Metaverse, Syarikat percaya aset digital akan menjadi semakin bernilai dan mempunyai pelbagai kegunaan.

Platform teknologi milik Global Mofy Metaverse, Mofy Lab, mengandungi teknologi yang dibangunkan sendiri dan dioptimumkan, termasuk teknologi pembinaan semula 3D dan teknologi interaksi AI, yang boleh mencipta versi maya 3D berresolusi tinggi, dunia nyata objek, atau aset digital, dan menyediakan penyelesaian satu penghujung, kos rendah untuk membantu syarikat Metaverse dalam mencipta kandungan maya virtual berkualiti tinggi.

Tentang Global Mofy Metaverse Limited

Global Mofy Metaverse Limited (Nasdaq: GMM) adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, dan pembangunan aset digital untuk industri hiburan digital. Dengan menggunakan platform teknologi miliknya “Mofy Lab”, yang terdiri daripada teknologi interaktif 3D dan kecerdasan buatan (“AI”), Syarikat mencipta versi maya berkualiti tinggi bagi pelbagai objek dunia fizikal dalam 3D daripada watak, objek hingga lanskap dan lebih banyak lagi. Aset digital boleh digunakan dalam aplikasi yang berbeza, termasuk filem, siri TV, AR/VR, animasi, pengiklanan, permainan video, dan lebih banyak lagi. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 30,000 aset digital 3D berkualiti tinggi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati atau .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi pandangan ke depan. Pandangan ke depan termasuk kenyataan yang berkaitan dengan rancangan, objektif, strategi, acara masa depan atau prestasi, dan anggapan asas lain yang bukan kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai jangkaan dagangan Saham Biasa di Pasaran Saham Nasdaq dan penutupan Tawaran. Pandangan ke depan tidak menjamin prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam pandangan ke depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian awam yang dicadangkan mengikut terma yang dijangka atau langsung, dan faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, di antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap sebarang pandangan ke depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor tambahan dibincangkan dalam failan Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di www.sec.gov. Syarikat tidak menanggung obligasi untuk secara awam menyemak semula pandangan ke depan ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Global Mofy Metaverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
Global IR Partners
David Pasquale
GMM@globalirpartners.com